De 959 Vizualizari

Nutu Camataru ar plange daca ar vedea aceste imagini! Ursul interlopului a fost operat azi

 

    Baloo, unul dintre cei doi ursi confiscati in urma cu 3 saptamani de pe proprietatea lui Nutu Camataru, a fost operat ieri de medicii VIER PFOTEN pentru inlaturarea abcesului din zona gatului. Pe parcursul aceleiasi interventii, ursul a fost si sterilizat.

Ursul si-a revenit din anestezie la scurt timp dupa operatie, iar starea lui este in prezent foarte buna. Baloo si sora lui, a caror varsta este estimata la circa 2 ani, au fost mutati totodata intr-un nou amplasament, mult mai mare, cu o suprafata de 8.000 de metri patrati. Dupa o perioada de acomodare, tinerii ursi vor imparti acest spatiu cu cele doua ursoaice mature ale gradinii zoo Bucov. Noul amplasament include o portiune generoasa de sol cu iarba, copaci si un bazin cu apa, elemente care le vor stimula comportamentul specific din mediul natural.

 „Ne bucuram ca intr-un timp atat de scurt am reusit mutarea ursuletilor intr-un amplasament corespunzator, care le va oferi conditii mai bune de viata de-acum incolo”, a declarat Kuki Barbuceanu, coordonator de proiecte la VIER PFOTEN.

 

Cei doi ursi, alaturi de 4 lei, au fost transferati de pe proprietatea lui Nutu Camataru la Zoo Bucov pe 27 februarie 2013, printr-un transport asigurat de VIER PFOTEN la solicitarea autoritatilor competente: Garda Nationala de Mediu, Inspectoratul general al Politiei si Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara.

Foto: Kuki Barbuceanu/VIER PFOTEN

 

2 Comentarii

  1. Din afara spune:

    Nea Kuki sa te pregatest ca te castreaza Nutu pentru „devotamentul” tau.Ati facut cel mai mare pacat,blestemati sa fiti.Vreti sa spuneti ca Nutu nu se ingrijea de animale?Ai mare grija ca el o sa iasa,deja nepotul sau e liber.Voi mincati banii asociatiei de pomana.In loc sa va ocupati cu bietii caini ai strazii si de pisicile fara stapin,va ocupati cu ridicarea animalelor bine intretinute si cu stapin.

  2. Eu nu sunt admirator al interlopilor si nici nu sunt din acelasi oras cu Nutu dar sincer de animalele care nu mananca nimic la gradinile Zoo de ce nu se intereseaza nimeni? alea nu conteaza nu? chiar si cainii maidanezi?devina nu e acest interlop ca a avut ursi si lei fara aprobare ci politistii care iau permis da da, io daca incerc sa tin o pisica sa afla dar doi lei si un urs , sa fim seriosi

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X