Sari la conținut
Home » Voia să își vândă mașina ca să își salveze câinele!

Voia să își vândă mașina ca să își salveze câinele!

Voia să își vândă mașina ca să își salveze câinele!

Voia să își vândă mașina ca să își salveze câinele! Proprietarii de câini consideră adesea animalele lor de companie ca membri ai familiei și sunt gata să facă tot ce le stă în putință pentru a le ajuta în momentele dificile.

Un astfel de proprietar dedicat este Randy Etter, care a trecut printr-o experiență înspăimântătoare atunci când câinele său, Gemeni, a început să aibă probleme de sănătate.

Voia să își vândă mașina ca să își salveze câinele!

Primul semn că ceva nu era în regulă a fost când Gemeni a devenit letargic și a început să vomite. Îngrijorat pentru sănătatea prietenului său blănos, Randy l-a dus imediat la veterinar.

Diagnosticul pentru Gemeni s-a dovedit a fi evaziv, iar niciunul dintre medicii veterinari nu putea identifica exact ce avea câinele.

Cu toate că etapa de diagnosticare a fost dificilă și nesigură, Randy a refuzat să renunțe. El iubea necondiționat acest câine și era dispus să facă tot posibilul pentru a-i salva viața. Chiar dacă acest lucru însemna să piardă slujba și să călătorească în căutarea unui diagnostic și tratament adecvat.

După vizite repetate la diferiți veterinari și multe necazuri, cauza suferinței lui Gemeni a fost în cele din urmă descoperită.

În intestinele câinelui se afla un obiect străin, un fragment mic dintr-un biberon pe care fetița lui Etter îl aruncase, jucându-se.

Cu toate că Randy era întotdeauna precaut atunci când se juca cu câinele și îi lua biberonul. Gemeni a reușit să înghită o mică bucată din el. Ceea ce a cauzat un blocaj periculos.

Anunțul cu mașina dată la vânzare
Anunțul cu mașina dată la vânzare

Cu toate acestea, o minune s-a întâmplat

Intervenția chirurgicală a fost singura opțiune. Dar costurile acesteia se ridicau la 4.500 de dolari, o sumă pe care Randy nu o avea în contul său bancar.

El și-a împărtășit povestea pe Facebook. A pus mașina sa la vânzare, sperând că cineva ar putea cumpăra mașina. Astfel să strângă banii necesari pentru operația vitală a lui Gemeni.

Prietenii lui Randy au fost primii care au dorit să-l ajute și i-au oferit un împrumut de 2.000 de dolari. Inițiativa SOAR se concentrează pe îmbunătățirea accesului la îngrijirea veterinară pentru animale și asigurarea legăturii dintre oameni și animale. A contribuit cu suma de 3.000 de dolari necesari pentru operație.

Operația a avut succes, iar Gemeni s-a întors acasă.Iar Randy a putut să îl îmbrățișeze din nou și să se bucure de compania prietenului său blănos.

Această poveste este un exemplu elocvent al legăturii profunde dintre oameni și animalele lor de companie și a sacrificiului pe care un proprietar dedicat este dispus să-l facă pentru a-și salva prietenul iubit, conform ro.sfr-fresh.com.