Sari la conținut
Home » Întâlnirea emoționantă a unor elefanți după 22 de ani de captivitate! Cum au fost salvați de la circ

Întâlnirea emoționantă a unor elefanți după 22 de ani de captivitate! Cum au fost salvați de la circ

  • de

Întâlnirea emoționantă a unor elefanți după 22 de ani de captivitate! Cum au fost salvați de la circ.

Elefanții, unele dintre cele mai inteligente animale din lume!

Elefanţii sunt şi în prezent abuzaţi şi forţaţi să trăiască în captivitate, spre distracția unor persoane care decid să plătească un bilet și să îi vadă la circ. Următoarea întâmplare emoționantă îi are în centrul atenției pe doi elefanți care s-au regăsit după 22 de ani de chin și dor.

Pe nume Jenny şi Shirley, ei au devenit cei mai buni prieteni de-a lungul timpului. Cei doi elefanţi trăiseră mult timp în captivitate ca atracţii într-un circ, până când Jenny a fost „furată” din cuşca unde locuia şi transferată într-un camion; dar ceea ce Jenny nu ştia era că urma să fie mutată într-un loc mult mai bun.

Elefantul a fost într-adevăr răpit de o asociaţie de voluntari ce deţine un refugiu pentru elefanţi și alte animale. Jenny trăia acum într-un mediu protejat, departe de cruzimea umană, şi totuşi îi era dor de Shirley, care rămăsese în tot acest timp la circ.

Câţiva ani mai târziu, acelaşi circ a încercat să scape de Shirley pentru că nu mai putea să o ţină şi aceeaşi asociaţie de voluntari s-a oferit să o cumpere şi să o ducă la adăpostul lor, unde Jenny spera din toată inima la o reuniune.

Când Shirley a ajuns la adăpostul elefanţilor, trecuseră mai mult de 20 de ani de când nu mai văzuse un elefant de vârsta ei; şi fără să ştie, Jenny o aştepta. Elefantul salvat cu 22 de ani mai devreme şi-a recunoscut imediat prietena şi s-a apropiat de aceasta.

Întâlnirea emoționantă a unor elefanți