Sari la conținut
Home » Îngerii mării, creaturi misterioase pe care nu le-ai văzut niciodată! FOTO

Îngerii mării, creaturi misterioase pe care nu le-ai văzut niciodată! FOTO

Îngerii mării, animale misterioase pe care nu le-ai văzut niciodată! „Îngerii de mare sunt creaturi frumoase și misterioase. Aceste moluște pteropode de apă rece sunt printre cele mai studiate obiecte din neurobiologie, dar în același timp se știe puțin despre ciclul lor de viață. ..”

Biologul marin Alexander Semenov a descoperit în timpul unei scufundări realizate în Marea Albă din Rusia așa-numiții „Îngeri de mare” sub gheață. Creaturile au culori strălucitoare.

Sub ghețarii din acea zonă adiacentă, Oceanul Arctic Semenov a descoperit misterioasa Clione limacina. Îngerii mării înoată armonios, lucru posibil numai cu utilizarea celor care sunt denumite în mod obișnuit aripi.

Semenov  a distribuit o fotografie cu aceste superbe creaturi pe Fotografia, unde a explicat: „Îngerii de mare sunt creaturi frumoase și misterioase. Aceste moluște pteropode de apă rece sunt printre cele mai studiate obiecte din neurobiologie, dar în același timp se știe puțin despre ciclul lor de viață. La un moment dat apar brusc de sub copcă de gheață”.

Îngerii mării au maxim cinci centimetri, scrie biologul și pe lângă faptul că constituie „o vedere spectaculoasă, sunt deosebit de misteriosi. După câteva săptămâni de la naștere „se transformă în îngeri adulți, care dispar imediat ce apa se încălzește până la 3-5 grade Celsius. Nimeni nu știe unde merg, dar iarna următoare, în februarie, apar din nou sub gheață ”.

Semenov mai spune că „că pot supraviețui fără hrană mai mult de șase luni, reducându-și în mod semnificativ dimensiunea în această perioadă”.

Biologul a mai menționat că: „Nimeni nu a fost capabil să-și urmeze viața în Arctica, astfel încât să înțeleagă unde dispar.”

https://www.facebook.com/itscoldunderwater/posts/10222168388904611