Sari la conținut
Home » Inedit! Croația a găzduit un concurs inedit pentru câini. Trei probe de foc. Uite cum s-au descurcat

Inedit! Croația a găzduit un concurs inedit pentru câini. Trei probe de foc. Uite cum s-au descurcat

Inedit! Croația a găzduit un concurs inedit pentru câini. Trei probe de foc. Uite cum s-au descurcat cei mai curajoși câini.

Atât stăpânii cât și animalele lor de companie s-au distrat pe cinste la un concurs organizată în Croația. Necuvântătoarele nu au fost lăsate la greu, stăpânii au fost nevoiți să ia parte la probele dificile.

Câini şi stăpânii lor s-au aflat într-o competiţie intensă. Prima probă: o cursă de viteză spre Marea Adriatică unde trebuie să înoate. Cei care nu stăpâneau bine acest sport au terminat cursa, dar cu ajutorul colacilor de salvare.

Au urmat alte două probe de viteză – de această dată avantaj au avut căţeii mai pofticioşi. Patrupezii s-au întrecut în a goli castronul plin cu înghețată, apoi şi-au arătat talentul la a bea bere. Linia de sosire a fost pe uscat, unde echipa trebuia să ajungă în formulă completă.

Marin Bogdan câștigătorul cursei: “Câinele meu are un talent înnăscut. Iubeşte marea, nu îi e frică să sară în apă şi e un înotător foarte bun. Avantajul a fost de partea noastră”.

Această competiţie inedită a avut loc pentru al patrulea an la rând şi, potrivit organizatorilor, este menită să creeze o legătură puternică între animalele de companie şi stăpânii lor.

Ruby Montanari, organizator: “Anul acesta am avut 24 de participanţi, dintre care 3 au fost câştigători. Am ţinut să îi acordăm un premiu şi ultimului sosit, iar la această ediţie am mai adăugat un trofeu şi pentru penultimul participant care a trecut linia de sosire. Am avut şi o descalificare, un participant a ajuns la final fără câine, iar regula noastră este ca ei să ajungă împreună”.

Imaginile pot fi vazute AICI