Inedit! Croația a găzduit un concurs inedit pentru câini. Trei probe de foc. Uite cum s-au descurcat cei mai curajoși câini.

Atât stăpânii cât și animalele lor de companie s-au distrat pe cinste la un concurs organizată în Croația. Necuvântătoarele nu au fost lăsate la greu, stăpânii au fost nevoiți să ia parte la probele dificile.

Câini şi stăpânii lor s-au aflat într-o competiţie intensă. Prima probă: o cursă de viteză spre Marea Adriatică unde trebuie să înoate. Cei care nu stăpâneau bine acest sport au terminat cursa, dar cu ajutorul colacilor de salvare.

Citește și:

Au urmat alte două probe de viteză – de această dată avantaj au avut căţeii mai pofticioşi. Patrupezii s-au întrecut în a goli castronul plin cu înghețată, apoi şi-au arătat talentul la a bea bere. Linia de sosire a fost pe uscat, unde echipa trebuia să ajungă în formulă completă.

Marin Bogdan câștigătorul cursei: “Câinele meu are un talent înnăscut. Iubeşte marea, nu îi e frică să sară în apă şi e un înotător foarte bun. Avantajul a fost de partea noastră”.

Citește și:

Această competiţie inedită a avut loc pentru al patrulea an la rând şi, potrivit organizatorilor, este menită să creeze o legătură puternică între animalele de companie şi stăpânii lor.

Ruby Montanari, organizator: “Anul acesta am avut 24 de participanţi, dintre care 3 au fost câştigători. Am ţinut să îi acordăm un premiu şi ultimului sosit, iar la această ediţie am mai adăugat un trofeu şi pentru penultimul participant care a trecut linia de sosire. Am avut şi o descalificare, un participant a ajuns la final fără câine, iar regula noastră este ca ei să ajungă împreună”.

Imaginile pot fi vazute AICI