Sari la conținut
Home » Câinii participă la un concurs de surf? Câștigătorii de anul acesta

Câinii participă la un concurs de surf? Câștigătorii de anul acesta

Câinii participă la un concurs de surf? Peste 50 de câini au făcut valuri duminică, în cadrul celei de-a 18-a ediții anuale a Surf Dog Surf-A-Thon.

Evenimentul a avut loc la Del Mar Dog Beach din Del Mar, California. Un câine surfer, Sugar, a câștigat locul întâi în finala „Best in Surf”.

Câinii participă la un concurs de surf?

Juriul a măsurat „lungimea cursei, tehnica valurilor, entuziasmul și încrederea pe placă”, a „surFURILOR” din competiție.

Au fost aleși trei câștigători pentru fiecare categorie de greutate. Apoi, câștigătorii de pe primul loc au avansat în finala „Best in Surf”. Câinii de top în confruntarea din acest an au fost Sugar (locul întâi), Delilah (locul doi) și Guinness (locul trei).

Într-o altă categorie, numită Duo și Trio, doi sau trei pui de blană au călărit valurile pe o singură placă de surf.

În cele din urmă, a existat un concurs de costume. Tema din acest an a fost „vedete rock și legende ale muzicii”. O pereche numită Doodle și Nacho a câștigat locul întâi. Un cățel pe nume Ruffelina Delicious VonVicious a primit locul al doilea pentru că s-a costumat în Prince.

Alți câini care au primit distincții au fost:

 • Cinnabella: Cel mai iscusit
  Lily: Premiul pentru o treabă excelentă
  Teddy Henry: Premiul Wow
  Willow, Kai și Gilbert: Cel mai dedicat.
  Chewy: Cel mai colorat
  Emma: Cel mai unic

Oamenii se alătură evenimentului de surfing pentru câini

Un cățeluș
Un cățeluș care se plimbă cu mașina

Și oamenii au luat parte la festivități. Perechile câine-om s-au întrecut într-un concurs de surf freestyle. Cu cât prezentarea era mai creativă, cu atât mai multe puncte primeau.

Zia și Zailey au primit cele mai bune distincții pentru această parte a evenimentului. Pe ordinea de zi a fost și un eveniment de tandem Peeps & Pups.

Clubul de surf Salton City Surf Club a oferit melodii, copiii au avut o zonă dedicată activităților, iar participanții au parcurs standurile expozanților la un târg.

Evenimentul a avut loc în beneficiul Helen Woodward Animal Center. Din 1972, organizația oferă „programe educaționale și terapeutice pentru oameni, precum și îngrijire umană și adopție pentru animalele fără adăpost”, potrivit dogtime.

Într-o postare pe Facebook, centrul pentru animale a mulțumit participanților, precum și „surFURS”. Organizația a proclamat: „Cea de-a 18-a ediție anuală a Surf Dog Surf-A-Thon a fost un mare succes!”