Sari la conținut
Home » Indiferent de riscuri, un tânăr curajos decide să sară în apă pentru a salva un câine în primejdie!

Indiferent de riscuri, un tânăr curajos decide să sară în apă pentru a salva un câine în primejdie!

  • de

Indiferent de riscuri, un tânăr curajos decide să sară în apă pentru a salva un câine în primejdie!

Întâmplarea a avut loc în Irlanda de Nord!

Pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani, imaginea unui biet câine aflat la un pas să se înece în apele înghețate ale unui râu, l-au determinat să ia o decizie de lăudat și apreciat.

Patrupedul se încurcase într-o frânghie, iar valurile reci duceau către o adevărată tragedie.

Un tânăr a observat ce se întâmplă cu bietul câine şi a sărit în apa rece ca gheaţa imediat ce a înţeles situaţia disperată; toate acestea s-au întâmplat în zona falezei Long Hole, Bangor, Irlanda de Nord.

În vârstă de 24 de ani, Paddy Bond, jucător de rugby la echipa locală Ards Rugby Club, a înotat până la câine şi l-a eliberat din frânghia care îl ţinea captiv.

„Câinele s-a încurcat într-o frânghie de ancorare în timp ce înota. Proprietarul a spus că animalului său de companie îi place mult în apă şi a crezut că este doar încăpăţânat şi nu vrea să dea drumul frânghiei, până când situaţia a escaladat.”

„Dacă ar fi fost câinele meu, aş fi făcut la fel (…) frânghia era prinsă de picioarele din spate, iar el încerca să rămână pe linia de plutire muşcând celălalt capăt. Nu a fost cel mai bun moment pentru a face baie, dar mă bucur că am putut să-l ajut pe bietul câine!”

Indiferent de riscuri