3039 Vizualizari

Incredibil! HINGHERUL cel bun caută MAIDANEZ de AJUTOR!

Dacă îl vezi pe stradă, OPREŞTE-L!

 

București, 9 decembrie 2013 – Se spune despre câini că sunt cei mai buni prieteni ai omului. Se mai spune și că prietenii la nevoie se cunosc, astfel că Fundația VIER PFOTEN inițiază astăzi campania „Maidanez de ajutor”, un experiment prin care bucureștenii pot urmări modul în care un maidanez este recrutat dintr-un adăpost sau de pe stradă și este pregătit pentru a deveni câinele de asistență al unei persoane cu dizabilități.

Campania are patru etape principale: de astăzi Cătălin Cornea patrulează în dubița cu însemnele campaniei pe străzile Bucureștiului și în adăposturi de căței, în căutarea patrupezilor cu potențial de a deveni câini de asistență. După recrutare, urmează selecția „candidaților”, în urma căreia va fi ales „Maidanezul de ajutor” – cățelul care va deveni eroul principal al campaniei. În a treia etapă, îl vom urmări într-o perioadă intensivă de antrenament și dresaj urmând ca, în final, acesta să fie oferit unei persoane cu dizabilități, căreia să-i poată oferi toată afecțiunea și sprijinul. Transformarea câinelui dintr-un vagabond într-un veritabil erou poate fi urmărită online pe pagina de Facebook a campaniei –  www.facebook.com/HingherulCelBun.

 

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X