Sari la conținut
Home » Cu totul impresionant! Un câine fără stăpân decide să cânte alături de un artist stradal

Cu totul impresionant! Un câine fără stăpân decide să cânte alături de un artist stradal

Cu totul impresionant! Un câine fără stăpân decide să cânte alături de un artist stradal.

Toată lumea a rămas uimită de talentul celor doi!

Nimeni nu se aștepta vreodată să fie martorul unui eveniment cu totul deosebit! Un bărbat pe nume Serghei, cânta la clarinet pe străzile din Dnipropetrovsk, Ucraina, în fața unei clădiri, totul fiind doar o altă zi normală pentru talentatul artist stradal. Însă, un câine care mergea pe stradă s-a oprit când a auzit sunetul clarinetului și a decis să intervină pe lângă om, devenind un partener cu totul special.

Potrivit dailymail.co.uk, el a remarcat prezenţa câinelui din momentul în care a început să cânte primele note, cei doi devenind acum o „echipă”.

Pe lângă aptitudinile sale pentru muzică, patrupedul a atras toate privirile cu frumusețea sa.

În cele din urmă, atunci când patrupedul a prins puţină încredere, a început să urle parcă dorindu-şi să-l acompanieze pe Serghei. Cei doi „artişti” au reuşit să interpreteze un duet original, care nu a lăsat indiferent pe niciunul dintre cei prezenţi.

Videoclip cu totul impresionant!

Trecătorii au fost uimiți de gestul patrupedului, iar fiecare dintre ei au decis să își rupă puțin din timpul lor prețios pentru a asculta muzica celor doi, lăsând și o răsplată financiară după posibilități.