Sari la conținut
Home » Norocul unui câine rătăcit noaptea pe stradă! Șoferul a decis să intervină imediat

Norocul unui câine rătăcit noaptea pe stradă! Șoferul a decis să intervină imediat

  • de

Norocul unui câine rătăcit noaptea pe stradă! Șoferul a decis să intervină imediat.

O simplă decizie de a interveni a schimbat în mod radical viața unui patruped!

Un șofer de autobuz își ducea la îndeplinirea munca zilnică, când deodată a observat un patruped rătăcind singuratic pe străzile pustii.

Potrivit thedodo.com, un bărbat pe nume Hicham Boujlal nu s-ar fi gândit niciodată să primească vizita unui pasager cu totul special la bordul autobuzului său.

Originar din  Saramaki, Finlanda, şoferului i-a fost distrasă atenţia atunci când, pe marginea drumului, un câine mergea singur prin întuneric.

Hicham a oprit şi a deschis uşa din faţă a vehiculului. În acel moment, câinele a crezut în mod evident că şoferul îi cere să urce în autobuz pentru o frumoasă plimbare. De parcă l-ar fi cunoscut pe acel om de când e lumea, câinele s-a urcat şi s-a aşezat chiar în spatele lui Boujlal.

Bărbatul şi-a dat seama că trebuie să facă ceva. Când s-a întors la depou, a decis să apeleze un adăpost local pentru animale.

„S-a dovedit a fi un pasager foarte cuminte”, a spus Boujlal, comentând ce i s-a întâmplat. Din fericire, în afară de a-şi fi găsit un om cu inimă bună în persoana şoferului, aventura acestui câine a avut şi un final fericit. După ce a fost întâmpinat cu braţele deschide de adăpost, voluntarii au aflat că părăsise casa stăpânilor cu câteva ore mai devreme.

Datorită atenţiei şi altruismului şoferului, patrupedul şi-a regăsit familia, care era extrem de îngrijorată de dispariţia sa.