De 7278 Vizualizari

UIMITOR!!! FANTASTIC!!! Asa ceva nu ai vazut niciodata: un caine chiar vorbeste si canta!

UIMITOR!!! Asa ceva nu ai vazut niciodata: un caine chiar vorbeste si canta! Marc Metral are 61 de ani, este din Paris si s-a prezentat la preselectiile Britain’s Got Talent dorind sa cucereasca lumea.

Dar nu singur, ci cu domnisoara Wendy, un caine deosebit, cu un talent aparte.La inceput juratii au fost confuzi, pentru ca au crezut ca au de a face cu un caine netalentat. Apoi, Miss Wendy a inceput sa vorbeasca si sa cante, chiar in mai multe limbi.

Juratii au fost impresionati, la fel ca publicul. Francezul si patrupedul sau au primit 4 de DA si au mers in faza urmatoare a competitiei.

Cei patru membri ai juriului – Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon si David Walliams, au fost absolut fascinati de acest numar neobisnuit. Simon a marturisit ca dintotdeauna si-a dorit sa vada un caine care sa vorbeasca si sa miaune ca o pisica, iar acum se pare ca dorinta i-a fost indeplinita.

De fapt aceasta reactie a catelusei se datoreaza lui Marc, un ventriloc care inca de la varsta de sapte ani si-a descoperit acest talent incredibil, iar acum participa cu succes la emisiuni TV si in spectacole ce se desfasoara in diferite parti ale globului.

Un singur comentariu

  1. I-a prostit pe toti. Se vede foarte clar ca stapanul cainelui vorbeste si canta din gat si misca din buze aproape imperceptibil, Dar deh! asta e, vom auzi pe strada in loc de latrat serenade.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X