De 9676 Vizualizari

O maimuță a furat un nou-născut în timp ce era alăptat de mama lui. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Incident șocant! La începutul acestei săptămâni, a avut loc un incident șocant în India. O maimuță a intrat în locuința unei femei în timp ce aceasta își alăpta liniștită copilul de doar 12 zile. Din nefericire, bebelușul a murit

Neha, mama bebelușului, îl alăpta pe Arush, fiul ei în vârstă de 12 zile atunci când animalul a intrat în casa ei de la marginea orașului Agra. A prins bebelușul de gât și a fugit cu el.

Tatăl victimei,Yogesh,  a declarat unui ziar local din India că a urmărit maimuța,  care în cele din urmă a lăsat bebelușul pe acoperișul casei unui vecin, iar intervenția a venit a venit prea târziu. Pentru micuț nu s-a mai putut face nimic, potrivit DailyMail.

„Ușa principală a casei a fost deschisă, iar soția mea alăptau fiul nostru, dintr-o dată o maimuță a intrat în casa noastră și a luat copilul la gât și a fugit”, a spus Yogesh Times.

Autoritățile sunt șocate și spun că este al doilea caz de acest gen petrecut în ultimele luni.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X