Sari la conținut
Home » Închis într-o cușcă toată viața, un cățel se bucură pentru prima dată de libertate!

Închis într-o cușcă toată viața, un cățel se bucură pentru prima dată de libertate!

  • de

Închis într-o cușcă toată viața, un cățel se bucură pentru prima dată de libertate!

Un cățel face cunoștință pentru prima oară cu alergatul pe afară!

Pe nume Liszka, o cățelușă din Polonia a fost închisă toată viața într-o cușcă din metal, fără să se poate bucura de o viață normală, exact așa cum merită. Spre norocul ei, cei de la Polonia de OTOZ Animals, au decis să îi schimbe viața. Din păcate, picioarele căţeluşei s-au deformat din cauza lunilor de închisoare pe care le-a îndurat, fiind nevoie urgentă de un program îndelungat de recuperare.

Grupul care are ca activitate principală salvarea şi asigurarea bunăstării animalelor a declarat că, atunci când voluntarii au văzut-o prima dată, stătea închisă în cuşca ei, înconjurată de mizerie şi aşteptându-şi sfârşitul.

„OTOZ Animals” mai salvaseră un alt câine de pe proprietatea cruzilor stăpâni ai Liszkăi, dar când s-au întors să o ia şi pe Liszka, bărbatul era atât de agresiv, încât voluntarii au fost nevoiţi să cheme poliţia. S-a deschis o anchetă şi cei care se fac vinovaţi vor răspunde în faţa legii.

Este încă speriată şi timidă cu oamenii, dar face progrese şi există speranţă.

Un cățel
Un cățel

De asemenea, a fost înscrisă într-un program de reabilitare fizică şi primeşte masaje regulate pentru relaxarea muşchilor picioarelor. Dar poate cea mai bună veste este aceea că şi-a găsit o casă pentru totdeauna!

În ciuda problemelor fizice, adoră să fie în centrul atenţiei bucurându-se de libertatea pe care o are pentru a alerga şi a se juca în aer liber.

Acum, o familie va avea grijă de ea şi îi va oferi iubirea pe care în mod clar o merită.

Într-un videoclip publicat după salvarea sa, Liszka se bucură de noua ei viaţă în libertate. Ea iese din căsuţă, adulmecând iarba şi interacţionează fericită cu salvatorul ei.