Sari la conținut
Home » Abandonată fix în momentul în care s-a îmbolnăvit! O cățelușă a fost abandonată fără milă

Abandonată fix în momentul în care s-a îmbolnăvit! O cățelușă a fost abandonată fără milă

  • de

Abandonată fix în momentul în care s-a îmbolnăvit! O cățelușă a fost abandonată fără milă.

Voluntarii s-au confruntat cu o nouă problemă de abandon, unde victima a fost o cățelușă adorabilă!

Într-o condiție greu de descris, o cățelușă aștepta un miracol pentru a fi salvată dintr-un șanț. Bietul animal de companie nici măcar nu se putea mișca, fiind extrem de de slăbită și bolnavă, abandonată de fosta ei familie.

Spre norocul ei, chiar dacă multă lume a trecut indiferentă, cineva s-a gândit să contacteze o asociație pentru protecția animalelor, care au decis să intervină în cel mai scurt timp posibil.

Din fericire, persoană care a găsit-o a reuşit să o aducă într-o locaţie mai sigură şi să-i dea mâncare şi apă până la sosirea ajutoarelor, încercând din răsputeri să o țină în viață, temându-se în fiecare clipă pentru viața ei. Moo era foarte slăbită şi avea un drum lung de parcurs înainte să se poată recupera complet. A fost trecută pe o dietă specială şi hrănită progresiv, mereu cu afecţiune.

Echipa de salvare a decis să o numească „Moo Grill” pe această căţeluşă. Salvatorii au dus-o de urgenţă la veterinar, unde fost suspusă unui examen medical complet, radiografii şi analize de sânge.

Pe lângă problemele obișnuite cauzate de lipsa apei și a mâncării regulate, cățelușa nu suferea de răni extrem de grave, totul fiind rezolvat printr-o serie de micii „atenții” din partea veterinarului.

O cățelușă
O cățelușă

Oamenii i-au arătat dragostea şi atenţia pe care le merita întotdeauna. Odată ce a devenit suficient de puternică, a fost transferată într-o casă de plasament unde şi-a continuat recuperarea.

Din fericire pentru ea, Moo se poate lăuda cu o nouă familie iubitoare, care nu o vor abandona indiferent de ce surprize le pregătește viața, fie că sunt bune, fie rele.

Videoclipul de mai jos prezintă transformarea uimitoare a cățelușei.