Sari la conținut
Home » Aruncată fără milă în apă după ce a fost bătută, o cățelușă este salvată și are parte de liniște!

Aruncată fără milă în apă după ce a fost bătută, o cățelușă este salvată și are parte de liniște!

  • de

Aruncată fără milă în apă după ce a fost bătută, o cățelușă este salvată și are parte de liniște!

Viața părea mult prea dură pentru o cățelușă chinuită!

Un câine a fost aruncat în apă într-o localitate din Thailanda, iar o asociație pentru protecția animalelor a primit sarcina de a salva bietul animal de companie.

Când au ajuns la ea, voluntarii „Thai Love Animal” au observat că biata căţeluşă era într-o stare deosebit de gravă. Localnicii le-au spus salvatorilor că acea căţeluşă este mamă şi căuta de mâncare pentru a-şi putea hrăni puii.

Imediat cum a fost recuperată de voluntari, cățelușa și-a adus salvatorii în locul în care și-a ascuns puii, departe de sufletele rele ale oamenilor.

Au căutat mai bine de două ore şi în cele din urmă au găsit culcuşul ascuns într-un tufiş. Chiar dacă au trăit în sălbăticie, puii erau într-o stare bună, cățelușa dovedindu-se a fi o mamă foarte bună.

Viaţa de până atunci rămâne doar o amintire din trecut, pe măsură ce se pregătesc să fie adoptaţi de oameni care să-i iubească şi să-i aprecieze cu adevărat.

Salvatorii au transportat puii şi pe mama lor la clinica veterinară, unde toţi au primit îngrijiri şi au fost examinaţi cu atenţie. S-a dovedit că mama avea leziuni severe la coloană, lucru ce necesită o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Din fericire, medicii au fost optimişti în privinţa ei atât timp cât va rămâne sub supraveghere şi în repaus.

O cățelușă
O cățelușă
O cățelușă
O cățelușă adorabilă

Deşi este extrem de trist ca un câine nevinovat să fie bătut doar pentru că a căutat mâncare, toate aceste amintiri rămân în trecut, iar de acum înainte, o nouă viață le apare în cale. O viață în care tristețea va fi înlocuită cu dragostea unei familii, iar mâncarea nu va mai reprezenta un „moft”.