Sari la conținut
Home » O așteptare prea lungă după cel care l-a abandonat fără milă! Un câine nu părăsește locul în care a fost lăsat

O așteptare prea lungă după cel care l-a abandonat fără milă! Un câine nu părăsește locul în care a fost lăsat

  • de

O așteptare prea lungă după cel care l-a abandonat fără milă! Un câine nu părăsește locul în care a fost lăsat.

Întâmplarea a avut loc în Taiwan, acolo unde un câine a intrat într-o adevărată depresie!

Un câine foarte prietenos şi afectuos, care stătea mereu în vecinătatea unui supermarket, avea o tristețe extrem de puternică pe chip.

Câinele în cauză fusese abandonat de proprietarul său în acel loc cu aproximativ 6 luni în urmă. Aşa că, din acea zi tristă şi până acum, câinele al cărui nume nu este cunoscut de nimeni a aşteptat în acelaşi loc pentru ca proprietarul său să se întoarcă la el.

Proprietarul câinelui venise la magazinul alimentar, oprise autoturismul, coborâse animalul de companie, apoi demarase în trombă fără să privească înapoi.

În ciuda tuturor insistenţelor bietului câine de a nu-l abandona, bărbatul şi-a văzut de drum şi a scăpat de el pentru totdeauna. Atunci când el vede o mașină similară cu cea a fostului său proprietar, bietul animale de companie reacționează imediat, sperând că își va revedea stăpânul.

Mulţi oameni au fost impresionaţi de acest patruped, care nu este doar afectuos cu toţi cei ce se opresc lângă el, ci şi foarte bine educat.

Clienţii supermarket-ului se bucură că au ocazia să-l hrănească şi să-i ofere o mângâiere, în ciuda faptului că este expus în orice moment pericolelor străzii.

În el, femeia explică că nu poate avea grijă de animal, dar îşi doreşte ca cineva să fie impresionat de povestea câinelui și să vrea să-i ofere căldura unei case acestui nobil animal de companie abandonat.

Acolo s-a stabilit că animalul are între doi și trei ani, este destul de sănătos și a fost vaccinat, în special pentru a-l proteja de Dirofilarioză.

Din fericire pentru acest biet animal, în cele din urmă şi-a găsit un cămin permanent.

Un câine
Un câine