De 2611 Vizualizari

Un nou CAZ DE CRUZIME îngrozește opinia publică din Romania. Cățelușă ÎMPUȘCATĂ la marginea unui sat din Buzău

Un nou caz de cruzime îngrozește opinia publică din Romania. O cățelușă de aproape un an a fost găsită fără suflare la marginea unei localități din județul Buzău, iar medicii veterinari susțin că patrupedul a fost împușcat, potrivit stirileprotv.ro.

Câțiva tineri au găsit doi căței abandonați la marginea satului Cândești, Buzău. Nu au putut să îi ia acasă și le-au dus zilnic mâncare, iar acum au descoperit-o pe cățelușă fără viață.

Petronela Budea: “Când a întors-o se cunoșteau urme de împușcături. Nu știu cine ar putea să vâneze acolo având în vedere că sunt numai gunoaie, deci cineva a făcut-o intenționat.”

Trupul cățelușei a fost dus la veterinar, care susține că animalul a fost împușcat de trei ori, de la mică distanță.

“A fost o plagă prin împușcare în partea dreaptă, a produs leziuni, unele foarte grave. Hemoragie internă, a fost atins ficatul, plămânul, inima, rinichiul”, a declarat Simona Vizitiu, medic veterinar.

Iubitorii de animale cer acum că autoritățile să îi găsească pe vinovați: “Să descoperim făptașul și să fie pedepsit. Nu mi se pare normal să se tragă cu arma așa, că ne amuzăm noi omorând un animal”, a spus Daniela Săndoiu.

Polițiștii au început deja o anchetă. Ane-Marie Vrapciu, IPJ Buzău: “S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept și omorârea animalelor cu intenție.”

Cățelușa a fost găsită pe un fond de vânătoare administrat de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. Paznicul de acolo a fost chemat la audieri.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X