De 6516 Vizualizari

Poveste unor PISOI ABANDONAȚI în curtea unui liceu RĂSCOLEȘTE INTERNETUL

Poveste unor PISOI ABANDONAȚI în curtea unui liceu RĂSCOLEȘTE INTERNETUL

Suntem patru frățiori și am fost abandonați în curte unui liceu. Nu trebuia să ne aruncați, exista asociații care pot prelua puii nedoriți, ca noi.

Am fost despărțiți de mămica noastră și abandonați într-un liceu mare, undeva, prin sectorul 2, din Bucureşti.

Eram speriați. Neavând unde să ne adăpostim ne-am înghesuit unul în celălat și stăteam ascunși lângă o mașină.

Eram plăpânzi şi înfometați, iar astăzi, dis de dimineaţă, câțiva copii s-au apropiat uşor de noi, că nu cumva să ne sperie, ne-au luat pe toți și ne-au dus într-o sală de clasă unde alți copiii ne așteptau cu ceva bun de mâncare. Au stat lângă noi până am terminat de mâncat, apoi ne-au alintat și ne-au mângâiat ușor să ne consoleze după pierderea mamei noastre (după care suferim).. Chiar dacă inimioarele noastre bat cu putere şi din când în când oftăm de dor, de îngrijorare, ne-am obișnuit cu ei, chiar dacă sunt mulți și gălagioși….

Oare ce va urmă? Vom avea și noi o familie? Ne va lua cineva acasă?

Acești copiii cu suflet mare au grijă de noi în fiecare pauză. Poate peste câteva ore vom vor pleca cu noi acasă și așa vom avea și noi o nouă familie, o căsuţa unde să fim iubiți, îngrijiți şi răsfăţați… aşa cum ne-am dori că toate pisicile fără stăpâni să aibă. Momentan au ei grijă de noi, dar când vor lua vacanță ce vom face? Sperăm ca până atunci să ne gasim familia mult dorită.

Mulţumim copii frumoşi, dar vă rugăm să nu faceți ca fostul nostru stăpân, să abandonați animăluţele!

Un singur comentariu

  1. elena-eugenia spune:

    Vinovati suint cei care ii alunga , arunca pe domeniile publice Prin.legea de supraveghere si protectie se poate oprri odata abandonul si calvarul ,trait de animalele acestea /caini si pisici).Recensamantul animalelor cu stapan i este fffff necesar si cat mai repede.Altfel cei care le ajuta stau intr-un mare stres si c heltuieli pentru hrana zilnic,sterilizari ,adapost etc cetateni care sunt huliti pe nedrept. Violenta ca metoda de rezolvare este o rusine pentru o societate ce se vrea a fi civilizata si aparatarei a naturii.Urgent-recensamant..

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X