Sari la conținut
Home » Impresionant. Un câine curajos este filmat în timp ce face surf. Abilitățile lui decurg atât din talent, cât și din experiență

Impresionant. Un câine curajos este filmat în timp ce face surf. Abilitățile lui decurg atât din talent, cât și din experiență

Un câine talentat este filmat în timp ce face surf în Santa Cruz, Statele Unite ale Americii, de către stăpânul lui, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul impresionante. Abilitățile pe care le etalează pe placa de surf sunt incredibile, fiind un patruped care iubește adrenalina pe apă.

Acest sport nu este unul dificil pentru câine, întrucât în imagini se poate vedea cum animalul îl practică cu placere și cu relaxare în același timp. De asemenea, el dă dovadă de mult curaj și multă încredere în forțele proprii, acestea fiind ingredientele principale de care are nevoie pentru practicarea acestui sport frumos.

Câinele a manifestat o fascinație neîncetată pentru placa de surf

Patrupedul, pe nume Skyler, care este filmat în timp ce face surf, a manifestat mereu o atracție pentru placa de surf, conform afirmației stăpânului lui. Văzând acest lucru, a hotărât să îl urce pe patruped pe placa lui de surf și imediat și-a dat seama că Skyler are abilițățile necesare acestui domeniu, fiind un talent înnăscut.

În clipul postat pe rețele sociale și devenit viral în scurt timp, Skyler poate fi văzut cât de bine își menține echilibrul în timp ce valurile uriașe vin repede din spate. Fiind echipat corespunzător, cu vestă de salvare, câinele reușește să taie fiecare val cu placa de surf și, totodată, reușind să își țină echilibrul pe o distanță foarte mare, până la mal.

Abilitățile impresionante ale lui Skyler se datorează unei experiențe de zece ani

În momentul în care au vizualizat videoclipul care îl înfățișează pe patruped pe placa de surf în plină acțiune pe valuri, internauții au fost uimiți de abilitățile excelente ale cățelului, de curajul și încrederea acestuia, cât și de echilibrul pe care îl are.

Ei i-au lăudat performanța. Printre multele mesaje lăsate din partea oamenilor la vederea imaginilor cu Skyler, găsim: „Incredibil”, „De ce sunt mai talentați câinii ca oamenii”, „ Este ceva fabulos de vizionat”.