Sari la conținut
Home » Câinii se întrec într-o competiție de surfing pentru o cauză nobilă. Strângere de fonduri pentru un adăpost de animale. Foto+video

Câinii se întrec într-o competiție de surfing pentru o cauză nobilă. Strângere de fonduri pentru un adăpost de animale. Foto+video

Anual, câinii se întrec într-o competiție de surfing pe o plajă din California, fiind o tradiție în zonă, creată în jurul acestui eveniment, an de an. Scopul acestui concurs de surfing pentru câini este strângerea de fonduri pentru adăpostul de animale Helen Woodward Animal Center.

Evenimentul s-a desfășurat în urmă cu două săptămâni, la Del Mar Dog Beach, iar câinii și-au arătat abilitățile de surferi cu scopul de a câștiga titlul de „Cel mai bun câine”.

Concursul este organizat de adăpostul de animale Helen Woodward Animal Center pentru a strânge bani care să sprijine toate activitățile și programele de ajutorare destinate animalelor de companie fără stăpân care sunt în grija adăpostului.

Cățeii paticipanți au fost în număr de peste 70

Stăpânii lor i-au încurajat să fie cei mai buni, iar patrupezii au încercat să își mențină echilibrul cât mai mult pe planșele de surf purtate de valuri.

Fiecare participant a fost echipat cu o vestă de salvare, iar totul a decurs normal, fără incidente. Evenimentul se organizează anual, fiind destinat colectării de fonduri pentru adăposturile de câini.

Concurenții canini au fost jurizați de un grup de profeșioniști și pasionați de surf

Câinii se întrec într-o competiție de surfing în care au fost evaluați în funcție de lungimea cursei, tehnica stăpânirii valurilor, entuziasmul lor, cât și încrederea în propriile abilități pe placa de surf și siguranța de sine.

Patrupezii și prietenii lor canini sau umani pot participa, de asemenea, la concursul Freestyle Surf Contest, unde se acordă puncte pentru creativitate.

Concursul, adesea favorit de spectatori, include plimbări în tandem, împreună cu scheme, acrobatii, cât și costume care mai de care mai interesante, pentru a impresiona juriul.

Evenimentul include și un concurs de costume canine cu tema „Legende sportive”, dar și muzică live pe plajă și o zonă gratuită pentru copii cu meșteșuguri și jocuri.

Totodată, „BARKet Place” cuprinde standuri ale expozanților cu produse pentru animale de companie și companii locale care oferă cadouri. Va exista un curs gratuit de agilitate pentru câini, sponsorizat de San Diego Pet Training, împreună cu o ceremonie de premiere.