Ce face un șarpe aflat pe moarte atunci când un om decide să îl salveze! Un om cu suflet mare a decis să scoată șarpele ce ardea în foc, dar când o face, şarpele în muşcă. Din cauza durerii, omul îl scapă iar şarpele cade înapoi în foc, potrivit frumusetileromaniei.biz.Bărbatul încearcă din nou să-l scoată din foc şi este încă o dată muşcat. Între timp un alt bărbat care trecea prin zonă se apropie şi îi spune:– Scuză-mă, dar eşti încăpăţânat! Nu înţelegi că de fiecare dată când încerci să-l scoţi din foc, te va muşca?Bărbatul îi răspunde:– Natura şarpelui este să muşte, iar a mea este să ajut. Lucrurile acestea nu se vor schimba niciodată.

Astfel, cu ajutorul unei sârme, bărbatul scoate şarpele din foc, salvându-i viaţa.Nu iţi schimba niciodată natura, chiar dacă cineva iţi face rău, nu-ţi pierde esenţa. Ia-ţi doar măsuri de siguranţă.Unii persecută fericirea, alţii cred în ea.Fă-ţi griji mai puţin despre reputaţia ta şi mai mult despre conştiinţă.Deoarece conştiinţa reprezintă ceea ce eşti tu, iar reputaţia ceea ce spun alţii despre tine. Şi indiferent de ce spun oamenii despre tine, nu e problema ta… e problema lor.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da