De 3485 Vizualizari

Imagini SENZAȚIONALE. Doi hamsteri se pricep de minune să cânte la diverse instrumente!

Talente nebănuite

Foarte multe persoane iubitoare de animale preferă să aibă ca animale de companie unul sau doi hamsteri. De ce? Pentru că sunt uşor de manevrat și mai mult, sunt foarte drăguţi.

O pasionată de fotografie din Olanda a surprins cei doi hamsteri ai săi în cele mai senzaţionale momente. Rozătoarele par a fi adevăraţi muzicieni!

Fotografei i-a venit ideea să realizeze o şedinţă foto cu cei doi rozători ai săi, după ce în vitrina unui magazin a văzut o mini-chitară. Ellen a cumpărat şi alte instrumente după ce a realizat cât de mult le place să cânte. A fost uşor pentru Ellen van Deelen să realizeze aceste imagini.

Moppy şi Witje au fost momiţi cu mâncare de către stăpâna lor, iar spre surprinderea ei, au acceptat foarte repede să devină mari muzicieni. Olandeza a recunoscut că dragele ei animale au talent. „Când am îndreptat camera spre ei, au ştiut imediat ce trebuie să facă”.

soricei cantareti 1

soricei cantareti 2

 

soricei cantareti 3

soricei cantareti 4

soricei cantareti 5

soricei cantareti 6

soricei cantareti 7

soricei cantareti 8

soricei cantareti 9

soricei cantareti 10

soricei cantareti 11

(Maria Mocanu)

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X