Sari la conținut
Home » Imagini incredibile cu o focă jucăușă! Scafandrului nu i-a venit să creadă

Imagini incredibile cu o focă jucăușă! Scafandrului nu i-a venit să creadă

  • de

Imagini incredibile cu o focă jucăușă! Scafandrului nu i-a venit să creadă.

În largul insulelor Scilly din Marea Britanie, s-a petrecut o întâmplare cu totul deosebită!

Pentru un scafandru pe nume Gary Grayson, o plimbare în adâncurile apelor din largul insulelor Scilly din Marea Britanie trebuia să fie doar o altă ocazie de a observa minunățiile apelor. Însă, totul avea să devină o amintire de neuitat.

Gary Grayson, originar din Salford, Regatul Unit, trăieşte o viaţă aventuroasă, fiind pasionat de o mulțime de sporturi extraordinare. Printre acestea se numără și scufundările, ocazie cu care a întâlnit o focă adorabilă, care nu căuta nimic altceva decât puţină atenţie din partea unui om.

Plecat împreună cu un prieten, Gary a decis să facă scufundări în largul insulelor Scilly, unde au avut norocul să fie abordaţi de o familie de foci. Focile sunt animale imprevizibile şi pot deveni destul de agresive faţă de scafandri. Un pui de focă s-a depărtat de grupul din care făcea parte şi s-a apropiat de Grayson.

În timp ce îl urmărea înotând spre el, scafandrul îşi ţinea respiraţia, fără să ştie care sunt intenţiile animalului marin.

La început, foca şi-a frecat nasul de masca lui Grayson. Pe măsură ce Grayson şi-a întins mâna pentru a atinge focă, aceasta a făcut ceva neaşteptat. Animalul marin şi-a îndreptat una dintre înotătoare către scafandru, parcă dorind să dea noroc cu acesta.

Foca avea chef de joacă, iar interacțiunea cu un om a fost metoda perfectă de a comunica!

În imagini pare chiar că afişează un zâmbet pe chip, pe măsură ce Grayson o răsfaţă şi o mângâie.

Cu toate acestea, momentul culminant al întâlnirii a venit atunci când foca s-a pus pe spate şi l-a lăsat pe Grayson să-i mângâie burta. De fapt, când Grayson întrerupea această acţiune, foca îl atenţiona pentru a-l face pe bărbat să continue să-i ofere atenţia cuvenită.

Acest lucru a transformat această întâlnire specială într-una dintre cele mai memorabile experienţe din viaţa scafandrului care mai înotase până atunci alături de delfini, crocodili şi rechini.