De 871 Vizualizari

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Animale lăsate să MOARĂ DE FOAME I VIDEO

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! După doi ani, o echipă de oameni au reușit să intervină pentru salvarea animalelor abandonate de la o grădină zoologică din Argentina.

Oroarea s-a întâmplat la o grădină zoologică din Argentina. Eroii necuvântător care au bucurat milioane de oameni zi de zi  au au fost lăsate să moară de foame, după ce parcul s-a închis. Din păcate, angajații nu au mai putut să se ocupe de îngrijirea lor.

Așadar, viața continuă la Zoo datorită unor oameni cu inimă ce au intervenit pentru salvarea acelor animale care pur și simplu au fost abandonate. Au zi lumină, iar după doi ani, munca lor a dat roade. La început animalele au fost speriate și reticente la schimbarea din fața lor, însă după scurt timp, au început să se bucure de libertatea care li s-a oferit.

Vă reamintim că un alt caz similar cu acesta a avut loc la o gradina zoologica din orasul Gyumri, din Armenia. Necuvantatoarele au fost închise în cuști și lăsate să moară de foame, dupa ce un oligarh local le-a abandonat și a renunțat să le mai asigure hrana de zi cu zi. Ele au fost ajutate să supraviețuiască de un cuplu de pensionari, fără posibilități materiale.

Animals Left To Starve At Zoo Are So Happy Now

These animals were left to starve when the zoo where they lived shut down — but rescuers fought for two years to save them (via Dodo Impact)

Posted by NowThis on 19 Iulie 2017

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ.

Stiati ca…o transfuzie de sange de la un caine a salvat viata unei pisici?

Stiati ca…o transfuzie de sange de la un caine a salvat viata unei pisici?
28 Dec, 2015 la 2:00 pmModifica

Animale periculoase care te omoara fara efort!

Animale periculoase care te omoara fara efort!
23 Aug, 2015 la 4:44 pmModifica

Află povestea TRISTĂ a unor SUPRAVIEȚIUTOARE

Află povestea TRISTĂ a unor SUPRAVIEȚIUTOARE
16 Apr, 2017 la 2:55 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X