Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu un copil și prietenii săi cei mai buni! Câinii îi oferă toată dragostea din lume

Imagini adorabile cu un copil și prietenii săi cei mai buni! Câinii îi oferă toată dragostea din lume

  • de

Imagini adorabile cu un copil și prietenii săi cei mai buni! Câinii îi oferă toată dragostea din lume.

Copilul are parte de cei mai buni prieteni din lume!

Un cuplu din Connecticut, SUA, are parte de un adevărat ajutor în creșterea unicului lor copil! Este vorba despre trei câini frumoși și jucăuși, care își petrec fiecare clipă alături de fiul lor, Theo.

De când mama Jessica a postat un scurt videoclip pe Instagram în care Theo este copleşit de dragostea unuia dintre câini, mii de internauţi au început să-i urmărească contul.

Prin intermediul fotografiilor şi videoclipurilor, putem vedea cum Theo adoră să fie în compania prietenilor săi cu patru picioare. Ei se joacă împreună, dorm împreună, fiecare clipă fiind doar o nouă oportunitate de a se bucura de viață.

Jessica şi Alex consideră că acesta este un efect natural datorat perioadei stresante prin care trece umanitatea în acest moment: este ca şi cum oamenii au nevoie de conţinut tandru, care să le încălzească inima, iar sufletul, va fi capabil să creeze o detaşare clară de realitate.

Imagini adorabile cu un copil și cel mai bun prieten!

Cu adevărat o frumoasă poveste de prietenie, ei devenind un bun exemplu în ceea ce privește relația specială dintre oameni și animale.