Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu o pisică mult prea grijulie cu puiul său! Nu îl scapă deloc din ochi

Imagini adorabile cu o pisică mult prea grijulie cu puiul său! Nu îl scapă deloc din ochi

  • de

Imagini adorabile cu o pisică mult prea grijulie cu puiul său! Nu îl scapă deloc din ochi.

Singurul pui al pisicii înseamnă o responsabilitate crescută!

Grija pentru proprii pui nu are limite pentru o pisică din Statele Unite ale Americii! Mai ales când este un singur pui, atunci toată atenția se concentrează asupra micul ghemotoc de blană. Așa este și în cazul următor.

O pisică mamă şi puiul ei au fost lăsaţi la adăpostul ASPCA din Los Angeles, California (SUA).

Potrivit thedodo.com, Jan, unul dintre voluntarii organizaţiei, a primit sarcina de a le spune bun venit şi de a le oferi un loc unde cei doi să-şi petreacă primele zile de adăpost împreună.

„Pisoiul, pe care l-am numit Sparrow, are patru săptămâni. Se întâmplă foarte rar ca o pisică să aducă pe lume un singur pui, dar nu suntem siguri dacă Sparrow a mai avut fraţi sau ce s-a întâmplat cu ei”, a spus Jan.

Câteva zile mai târziu, pisica-mamă, în vârstă de 1 an, a primit numele „Robin”. Afectuoasă, grijulie şi paşnică, felina a câştigat repede admiraţia voluntarilor ASPCA.

Să fii mamă este o sarcină dificilă şi obositoare, dar pisica şi-a făcut bine treaba.

„Robin şi Sparrow se înţeleg foarte bine. Ar fi grozav dacă ar putea fi adoptaţi împreună”, a mărturisit voluntarul.

Robin este hiperprotectivă cu micuţul ei şi îl lasă să se plimbe doar în jurul adăpostului şi numai când Jan este în preajmă. O poţi înţelege: până la urmă Sparrow este singurul ei pui.

Felinele sunt foarte fericite şi în stare excelentă, pregătite să-şi găsească un cămin permanent şi să se bucure de noua lor familie. Este doar o chestiune de timp până când un iubitor de animale să-şi arate disponibilitatea. ONG-ul ASPCA se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple până la sfârşitul acestui an.

Imagini adorabile cu o pisică protectoare!