Imaginea emoționantă a unei cățelușe care își așteaptă familia la ușa adăpostului!

Abandonată într-un centru pentru animale, soarta unei cățelușe avea să se schimbe complet!

Pentru Baby, o cățelușă abandonată în centrul pentru animale „Griffin Pond” din Pennsylvania, viața s-a schimbat complet când nu și-a mai văzut familia în fiecare zi. Părea greu de înțeles motivul pentru care a fost lăsată într-un loc cu totul necunoscut, asta mai ales din pricina faptului că are o personalitate adorabilă.

Mulțumită unei fotografii făcute de un voluntar al adăpostului, povestea a ajuns în mediul online, iar totul avea să se schimbe cât de curând.

animal de companie în adăpost

Chiar dacă a avut unele dificultăți de adaptare, cățelușa era pregătită să își găsească o nouă familie.

„Aţi putea spune că era cu siguranţă nervoasă şi disperată în acest mediu nou pentru ea”, a spus Ashley Wolo, directorul executiv al Griffin Pond Animal Shelter. „Imaginea în care Baby se agaţă de uşă arată de parcă ar fi aşteptat să intre proprietarul ei. A fost un moment cel puţin emoţionant.”

fericirea unei cățelușe
fericirea unei cățelușe

Căţeluşa s-a înţeles atât de bine cu ceilalţi câini de acolo încât voluntarii au fost de acord pe loc să rămână, dar asta nu a durat mult deoarece o familie a decis să o adopte.

„Există atât de mulţi câini în adăpostul nostru, aşa că fac multă gălăgie, lucru care este stresant”, a spus Wolo. „Când Baby se afla în afara adăpostului, era un câine total diferit. Îi plăcea să se joace, îi plăcea să alerge.”

„S-a dovedit a fi câinele perfect din momentul în care am adus-o acasă”, au declarat noii părinţi ai lui Baby. „S-a comportat de parcă ar fi fost aici dintotdeauna. Baby are maniere bune la masă şi se comportă excelent şi când ieşim la plimbare cu lesa.”

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da