De 4008 Vizualizari

Îl cheamă Buddha şi adoră pastele. Din păcate, hrana nepotrivită l-a făcut să ia proporţii si nimeni nu se încumetă să-l adopte

 

 

Buddha e un motan greu, de circa 15 kilograme. Plăcerea lui cea mai mare în viaţă nu e somnul, nu e nici ascuţitul ghearelor de canapea şi sub nicio formă nu e vânarea şoriceilor. Buddha e îndrăgostit de bucătăria italiană, adorând pastele în orice combinaţie.

pisica buddha

Grăsuţul Buddha are o poveste ciudată însă: el a fost adus într-un adăpost pentru animale din Nashville, Tennessee. Unul dintre voluntari l-a adoptat temporar pe pisoi, acesta fiind proprietarului unui petshop. Omul a crezut că, datorită afacerii sale, îi va încânta motanului toate papilele gustative cu marfa din magazin, ajutându-l totodată să slăbească.

Din păcate, motanul nici nu vrea să se uite la mâncarea specială pentru pisici.

“În schimb devine foarte agitat şi fericit atunci când gătesc paste! Asta m-a ajutat să-mi dau seama că fostul stăpân l-a hrănit deseori cu acest fel de mâncare”, a spus Chris Achord, stăpânul temporar.

budhha

Acum, alături de veterinar, Chris i-a conceput o dietă bazată pe hrană umană, dar cu puţine calorii, în speranţa că Budhha va reuşi să dea jos cel puţin 5 kilograme şi să-şi găsească un cămin permanent.

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Este evident ca si ,,propietarul,, temporar are aceleasi probleme, atat cu tipul de hrana cat si cu cantitatile.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X