De 1960 Vizualizari

Hipopotamul a venit să facă o poză! Real sau Photoshop?

Imaginea a făcut înconjurul lumii

O imagine extrem de haioasă și uimitoare în același timp, face înconjurul lumii. Orice iubitor de animale a admirat-o, dar totți s-au întrebat dacă nu cumva e un trucaj. Ei bine, iată povestea din spatele ei:

 

Când Jay Parker și soția sa, Lauren, au mers în vizită la Grădina Zoologică din San Diego, habar n-aveau că vor deveni cunoscuți de întreaga lume peste noapte. Exact asta s-a întâmplat după ce Jay și Lauren au făcut câte o poză în fața acvariului cu hipopotami.

Otis, un hipopotam mascul în vârstă de 34 de ani, le-a oferit celor doi soți câte o imagine de neuitat, zâmbind chiar, la aparatul foto. Otis a devenit și el celebru, fiind astăzi cel mai cunoscut ”hipo” din întreaga lume.

”Când am creat acest acvariu, în 1995, am știut că el va oferi o priveliște superbă pentru oameni, aceștia fiind capabili să vadă lumea acvatică a hipopotamilor. Însă se pare că lucrurile sunt reciproce. Hipopotamii vin să vadă prin geamul de sticlă aceste ciudățenii: oamenii”, a spus directorul de la Zoo San Diego.

 

 

 

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Vai ce dragalas e ! :D Nici nu conteaza daca e trucat sau real e asa dragalasa ideea :D.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X