De 667 Vizualizari

Happy catelusa!

O catelusa ce fusese abandonata pentru ca nu isi putea folosi picioarele din fata a primit doua proteze cu ajutorul carora poate merge si alerga.

daisy2

Potrivit Agerpres, Daisy avea doar doua luni cand stapanii ei au abandonat-o pe o strada din Bellflower (California) fiindca, din cauza unei deformatii congenitale, nu isi putea folosi picioarele din fata. Sortita eutanasierii, a avut norocul sa fie adoptata de Sheena Main dupa cateva luni. Noua stapana i-a confectionat un fel de carucior rulant, insa mecanismul era destul de greu pentru animal. In luna octombrie, stapana a primit acasa un pachet si, nu mica i-a fost mirarea cand l-a deschis: inauntru erau doua proteze mici pentru labutele lui Daisy, trimise de Animal Ortho Care, un centru ortopedic pentru animale, relateaza, potrivit sursei citate, metronews.fr. Dupa catva timp, catelusa s-a obisnuit atat de mult cu protezele, incat nu numai ca merge, dar si alearga si se joaca, singura sau cu alti caini.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X