Sari la conținut
Home » HALUCINANT! Cum au scăpat din ghearele unui TIGRU?

HALUCINANT! Cum au scăpat din ghearele unui TIGRU?

HALUCINANT! Oamenii din India trăiesc sub ameninţarea tigrilor. A fost nevoie de multă îndemânare şi noroc pentru ca un motociclist şi prietenul său să scape cu viață în timp ce erau fugăriţi de un tigru. Un astfel de episod este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți trăi în India.HALUCINANT! Un motociclist şi prietenul său se plimbau prin provincia Kerala, India, când un tigru şi-a făcut apariţia din senin în spatele lor. I-a alergat timp de câteva secunde, după care s-a făcut nevăzut în tufişurile junglei.Întreaga scenă a fost filmată de pasagerul care stătea în spatele motociclistului cu ajutorul telefonului mobil. După ce au scăpat de mamiferul carnivor, cei doi se laudă pe internet cu păţania prin care au trecut.Acesta nu este primul caz în care un animal ataca locuitorii din India. În nordul Indiei, un tigru a terorizat mai multe sate, apoi a fost împușcat mortal, după o căutare de 45 de zile, au anunțat responsabilii locali, citați de DPA.

Supranumită „Tigroaica din câmpul de trestie de zahăr” („Sugarcane Tigress”) pentru obiceiul său de a ascunde în plantații, felina, în vârstă de șase ani, a ucis două persoane și a rănit alte cinci, în ultimele două luni.

A fost o operațiune de căutare masivă, care a implicat sute de pădurari, un elicopter și mai multe drone, și care s-a încheiat cu uciderea animalului, într-un câmp de trestie de zahăr, după ce a fost încercuit.Potrivit DPA, tigrul a terorizat 20 de sate din regiune.„Obiectivul nostru a fost de a captura tigroaica, nu de a o omorî”, a precizat un reprezentant al pădurarilor.Potrivit acestuia, deși au fost amplasate circa 10 cuști și au existat în jur de 26 încercări de tranchilizare a animalului, acesta nu a putut fi prins.

Potrivit estimărilor, în India trăiesc aproape 60% din cei 3.900 de tigri care mai trăiesc în sălbăticie la nivel mondial.

Etichete: