De 1731 Vizualizari

Gestul INEDIT făcut de un pilot a UIMIT întreaga planetă! Un bărbat ADORĂ să zboare alături de păsările migratoare. Imaginile sunt INCREDIBILE | VIDEO

Gestul inedit făcut de un pilot a uimit întreaga planetă! Datorită relației sale extraordinare cu păsările, Christian Moullec adoră să îngrijească păsările migratoare, fapt pentru care a fost numit „omul-gâscă”.

Pilotul francez, în vârstă de 58 de ani, a început să zboare cu deltaplanul alături de stolurile de gâşte în 1995, ajutându-le să migreze în alte zone unde erau mai bine protejate şi a le arăta drumul spre ţările calde.

De atunci, Christian Moullec și-a dedicat viața pentru creșterea și protejarea gâștelor orfane și adoră să împărtășească această pasiune și cu alte persoane.

În cel mai recent zbor alături de aceste păsări, francezul a reușit să realizeze un documentar în care a reușit să surprindă păsările în splendoarea lor.

Vezi aici imaginile unice.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X