De 1727 Vizualizari

Fotografii impresionante: orfani care isi impart viata cu maidanezii…

Sumaia with Tiger

Sam Edmonts este un renumit fotograf nascut in 1988, in Australia. A castigat numeroase premii si a absolvit Colegiul de Arta Queensland, iar in debutul carierei sale a lucrat cu ONG-urile din Asia de Sud-Est, Antarctica si Europa de Nord. In prezent, locuieste in British Columbia, Canada si are un blog unde-si prezinta fotografiile.

O colectie deosebita de fotografii a fost realizata in ianuarie 2013, in timpul festivalului Chbi Mela Foto, din Dhaka, Bangladesh. Sam Edmonds povesteste, potrivit BoredPanda, ca, atunci cand s-a aflat acolo, in timp ce se plimba printr-un mic parc – Robindra Shorbod, a descoperit caminul unor baietei orfani. Micutii cerseau de la trecatori, bani, sau strangeau pet-uri pentru a le vinde, insa, ce l-a impresionat cel mai mult pe fotograf, a fost modul in care ei imparteau gramul de mancare de care abia reuseau sa faca rost, cu patrupezii canini ai strazii.

„Cat a tinut festivalul, mi-am petrecut timpul cu baietii si cainii lor, afland tot mai multe lucruri despre rutina lor zilnica si despre tehnicile de supravietuire. Am facut zeci de fotografii cu baietii, fotografii in care ei sunt individualitati, desi, impreuna formeaza o adevarata familie. O familie care insumeaza oameni si caini… egali.

Iar portretele au reusit sa surprinda puterea, legatura si, mai presus de orice, camaraderia existenta intre copiii orfani si maidanezii de care ingrijeau. Baietii nu au fost pusi sa pozeze. Si-au luat cainii, au intrat in cadru, iar pozele vorbesc acum de la sine; vorbesc despre prietenia atat de puternica dintre doua specii extrem de diferite…”, spune fotograful.

Shakil with Jax

Shakil with Jax

 

Osman with Tiger

Osman with Tiger

 

Noyon with Bullet

Noyon with Bullet

 

Ladin with Michael

Ladin with Michael

Rabi with Kalu

Rabi with Kalu

 

Al Amin with Michael

Al Amin with Michael

 

Rubel with Romeo

Rubel with Romeo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X