Sari la conținut
Home » Câinele vedetă pe rețelele de socializare. Ce este special la el?

Câinele vedetă pe rețelele de socializare. Ce este special la el?

Cățelul tău urinează în pat?

Câinele vedetă pe rețelele de socializare. Juji era un câine obișnuit, până în ziua în care stăpânului său i-a venit ideea să-l transforme într-un uriaș. Christopher Cline, fotograf de profesie, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită proiectului său amuzant de a transforma animalele mici în personaje de dimensiuni ireale.

A folosit Photoshop. Obiectul principal al poveștilor sale fotografice este Juji, un câine din rasa Goldendoodle în vârstă de 6 ani.

Câinele vedetă pe rețelele de socializare

Acest patruped a însoțit fotograful într-o aventură uimitoare prin Minnesota. Christopher a început acest proiect creativ pentru a combate monotonia iernilor reci din Minnesota și pentru a-și exercita pasiunea pentru fotografie. El nu și-a imaginat niciodată că ceea ce a făcut cu Juji avea să devină o carieră în sine.

Pe contul său de Instagram, Christopher a scris pe rețelele de socializare. ,,Sincer, am vrut doar să fac ceva creativ în timpul iernilor reci și din Minnesota. Niciodată în visele mele cele mai sălbatice nu mi-am imaginat că ceea ce am făcut cu Juji se va transforma într-o carieră.”

Aventurile incredibile ale lui Juji și ale stăpânului său vesel au devenit foarte populare pe Instagram, adunând deja 243 de mii de urmăritori. Juji, un câine fermecător din rasa Goldendoodle, face imediat să te îndrăgostești de el.

În viața reală, el este un câine obișnuit. În ultimele luni, Juji a făcut un nou prieten, Jasper, cu care se înțelege de minune.

Câinele vedetă
Câinele vedetă

Proiectul creativ al lui Christopher durează de cinci ani

Proiectul creativ al lui Christopher durează de cinci ani și a adus bucurie multor oameni. Când a început, totul era doar pentru amuzament.

Totuși, lucrurile s-au schimbat rapid, iar proiectul a devenit un fenomen. Lucrări ale lui Christopher au fost publicate în întreaga lume. Iar el a lucrat cu oameni de pe fiecare continent, inclusiv Antarctica.

A primit apeluri de la Casa Albă (administrația Obama), a fost invitat la emisiuni TV și radio. Iar vedete precum Ashton Kutcher au distribuit fotografiile sale. Aceasta este doar o parte din succesul uimitor pe care l-a cunoscut.

Christopher Cline și-a exprimat părerea finală. ,,Cea mai bună parte este că am reușit să împărtășim toată această călătorie cu voi”.

Prin munca sa creativă și pasiunea pentru fotografie, a reușit să aducă bucurie și inspirație în viețile multor oameni din întreaga lume, potrivit clickpentrufemei.ro.