De 357 Vizualizari

Proiectul ”Basme cu cai” vine cu un nou show – „Gigantii”

foto: www.facebook.com

Proiectul ”Basme cu cai”, lansat in urma cu un an si coordonat de cascadorul Valentin Vasilescu, aduce in fata publicului un nou spectacol cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si fiare ale padurii – ”Gigantii”.

Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii, potrivit Agerpres. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte. Scenariul se doreste a fi educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe.

Spectacolul ”Gigantii” va avea loc la Colloseum Retail Park, in Chitila.

Mai multi actori-cascadori, artisti papusari, dresori si-au unit talentele si imaginatia pentru a crea proiectul ”Basme cu cai”, iar avanpremiera primului spectacol, ”Balaurul”, a avut loc in iunie 2015. Pe langa artisti, alte personaje au fost, in primul spectacol, caii Levante, Arahal, Branco, Tabu, Pedante, Gorre, dar si lupii Bart si Bref.

Finalul spectacolului ”Balaurul”, 2015

”Aceste spectacole ni le doream de mult si in Bucuresti, pentru ca noi le organizam de multi ani in toata tara. Iata ca am reusit sa amenajam acest parc in Chitila si in urmatorii ani vom pregati in fiecare sambata si duminica spectacole de acest gen. In tari precum Austria, Olanda, Germania sau Belgia, genul acesta de spectacole este foarte apreciat de public. Ne propunem sa-i introducem pe toti cei care vin sa ne vada intr-o lume de vis, cu printese, cavaleri si balauri, asa cum ne-am obisnuit din filele de poveste ale copilariei”, declara atunci pentru Agerpres, Valentin Vasilescu, cascador, scenarist si regizor, dar in acelasi timp coordonatorul proiectului ”Basme cu cai”.

https://www.facebook.com/basmecucai

https://www.facebook.com/basmecucai

”Basme cu cai” aduce pe piata romaneasca un nou concept de entertainment urban, neconventional si extrem de popular in Europa Occidentala si nu numai.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X