De 1841 Vizualizari

Fostul iubit al Rihannei şi-a luat un câine „Ne e teamă că micuţul o să încaseze bătai!”

Chris Brown e cunoscut ca fiind un om foarte violent

 

 brown

Nu ai cum să fi considerat un om responsabil (sau măcar întreg la minte) după ce presa te-a arătat vinovat de lovirea unei femei – după ce a bătut-o cu sălbăticie pe fosta sa iubita, Rihanna. Şi măcar de ar fi fost un incident singular. Din păcate, Chris Brown a fost implicat în mai mult de 5 scandaluri soldate cu violenţă, în care au fost solicitate poliţia şi salvarea şi o echipă de experţi în balsitică pentru .

După cum spun jurnaliştii de peste ocean, cântăreţul stă foarte prost cu nervii şi agresivitatea “e parte din ADN-ul său”.

Acum, Brown a stârnit un nou val de supărări în rândul fanilor şi nu numai. Cu toate că se ştie un om impulsiv, lipsit de răbdare şi fără responsabilităţi, el a decis că e vremea să-şi cumpere un căţel.

Zis şi făcut. A pocnit din degete şi a primit imediat un pui de Bulldog, în vârstă de 13 săptămâni, pe care l-a numit Chief! Nimic mai trist pentru iubitorii de animale, cu atat mai mult cu cât în trecut PETA l-a acuzat pe artistul R&B că şi-a luat Pitbulli pentru a face bani pe urma lor, vânzând puii cu 1.000 de euro bucata, doar pentru că provin din câinii lui.

chris-brown-pitbill-peta-200x300 Chris-Brown-holding-his-dog-psd58232 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X