Sari la conținut
Home » Fiecare zi, o nouă ocazie pentru un patruped inteligent să meargă la restaurant! Imagini adorabile

Fiecare zi, o nouă ocazie pentru un patruped inteligent să meargă la restaurant! Imagini adorabile

  • de

Fiecare zi, o nouă ocazie pentru un patruped inteligent să meargă la restaurant! Imagini adorabile.

Norocul patrupedului este comunitatea extrem de grijulie și săritoare!

Câinii fără stăpân trăiesc în general în condiții greu de descris, fără să aibă posibilitatea de a duce o viață ușoară. Însă, se pare că nu toți patrupezii sunt în aceeași situație.

„Nu te costă nimic să le asiguri mâncare, puţină apă şi o mângâiere. De asemenea, au nevoie de afecţiune”, a scris într-un mesaj un utilizator de internet.

Povestea următoare ne demonstrează cât de mult contează puțin ajutor atunci când avem nevoie de el cel mai mult, iar animalele de companie nu sunt o excepție de la această regulă. Există oameni care decid să intervină atunci când văd o problemă, iar câinele din următoarea poveste ne demonstrează exact acest lucru.

Acesta este şi cazul unui prieten blănos din Thailanda care a furat inimile tuturor de pe reţelele de socializare. Câinele a devenit o adevărată vedetă în oraș, asta după ce a produs o rutină zilnică. „Înarmat” cu o castron, castronul său favorit, câinele merge în fiecare zi în locul său preferat pentru a putea să mănânce mâncarea sa favorită, alături de oamenii săi favoriți.

Patrupedul merge zilnic în același loc „să comande” ceva de mâncare, dar cel mai bun lucru este că vine pregătit cu propriul castron pentru a fi servit acolo.

„Ce câine deştept! Este prea frumos”, a comentat un utilizator de pe reţelele de socializare.

Simpaticul căţeluş şi-a savurat mâncarea într-o clipită şi şi-a ridicat cu tenacitate farfuria din nou, în speranţa că va mai primi ceva.

Fiecare zi

In schimb, angajatii acestui restaurant fac tot posibilul să-i ofere hrana necesară și prin acest mic gest îl ajută să supraviețuiască zilnic, sănătos și fericit. Videoclipul a atras zeci de mii de comentarii și distribuiri, toată lumea fiind impresionantă de inteligența patrupedului.