Sari la conținut
Home » Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un cățel de a aștepta într-o gară! Motivul uimitor din spatele deciziei

Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un cățel de a aștepta într-o gară! Motivul uimitor din spatele deciziei

  • de

Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un cățel de a aștepta într-o gară! Motivul uimitor din spatele deciziei.

Evenimentul emoționant a avut loc în Mumbai, India!

Un patruped a reușit să devină o adevărată „vedetă” într-o comunitate din Mumbai, asta după ce a decis să viziteze în fiecare seară stația Kanjurmarg. Cățelușa era prezentă în fiecare seară la ora 23:00 pe peronul numărul unu, urmărind extrem de atentă ceea ce se întâmplă.

Câinele i-a impresionat foarte mult atât pe pasagerii gării, cât şi pe locuitorii din zonă, mai ales datorită modului repetitiv, fără să renunțe vreo clipă la ceea ce își dorește.

„Modul în care aşteaptă trenurile noaptea târziu şi încearcă să se uite în vagoanele destinate doamnelor, mă face să cred că este în căutarea unei anumite persoane care o hrăneşte în mod regulat sau căreia îi este loială”, a spus şeful gării Sameer Thorat pentru travelandleisure.com.

Mulţi pasageri au raportat, de asemenea, cazul, crezând că poate căţeluşa s-a pierdut şi că proprietarii ei o caută, dar nimeni nu a venit vreodată să o ia sau să o revendice în vreun fel.

Fiecare seară

Potrivit unei voluntare dintr-un grup local de salvare a animalelor, sunt şanse foarte mari să aştepte o persoană care o hrăneşte întotdeauna când trece prin staţie, deoarece câinii ajung să se adapteze şi să se obişnuiască cu o rutină foarte uşor.

O asociație pentru protecția animalelor a început deja demersurile pentru oferirea unui cămin temporar.

„Hrănesc aproximativ 160 de câini şi pisici între Bandra şi Jogeshwari în fiecare zi. Experienţa mea îmi spune că acest câine din Kanjurmarg caută un călător frecvent care obişnuia să-i asigure hrană în mod regulat, dar acum s-a oprit”, a spus voluntara Savita Mahajan.

Cu siguranță că viața sa se va schimba în bine după ce povestea va deveni mai cunoscută în mediul online.