De 3262 Vizualizari

„Femeia cu câinii” iti face ziua mai buna – Uite ce dolofani sunt

Scrisori de la cititori:

Bună ziua, Mă numesc Rareş şi vreau să vă povestesc ceva interesant”, începe o scrisoare venită pe adresa redacţiei.

Sunt un simplu iubitor de animale și văd deseori o femeie, prin spatele unui bloc din cartierul Dorobanți din Capitală, care iubește foarte mult niște câini din rasa europeană. I-a adunat de pe stradă și acum sunt grași și frumoși, ți-e mai mare dragul de ei”, mai scrie omul.

Am luat legătura cu acest domn care ne-a oferit şi o imagine cu cei trei, stăpâna şi cei doi câini, poză care ne-a impresionat foarte tare. Doamna, care e trecută bine de prima tinereţe, îşi petrece ziua pe un scăunel, citind ziarul şi vorbind ba cu porumbeii, ba cu cei doi câini dolofani. „Măi, măi tolomacule! Pleacă din fața mașinii că mi te calcă! Of, ce bleg ești!”, strigă ea la un porumbel care nu se mai dădea de pe şosea. „I-auziţi ce fac ăştia prin Europa. Doamne-Doamne…”, spune ea către câini, citind din ziar.

 

20131003_140114

Pentru unii dintre locuitorii cartierului, femeia pare plecată în lumea ei, dar pentru cei care iubesc animalele, doamna e o sursă de zâmbete. „Cine trece pe lângă ea se amuză, pentru că mai vorbeşte cu cei doi căţei ai săi. Le citește știri din ziar, ca și cum ar fi oameni. E amuzant. Cățeii, când îi vezi așa grași și curați, ți-e drag de ei. Sunt cuminți și o ascultă. Aşa că e simpatică şi dacă ai o zi mai proastă, ţi-o înseninează”, ne mai spune Rareş. Într-o zi s-a oprit şi i-a cumpărat o cutie de lapte pentru cei doi patrupezi. S-a bucurat foarte tare.

20131003_140126

Tags:

3 Comentarii

  1. Casandra spune:

    oameni BUNI…trebuie ajutata sa aiba carnete de sanatate pentru cateii ei si sa fie trecuti pe numele ei…

  2. Buna ziua, cateii doamnei au fost ridicati acum 2 zile. Cativa oameni de bine au reclamat-o si a venit Politia cu hingherii. Doamna nu incurca pe nimeni, cateii sunt niste scumpi dar oamenii din aceea zona buna sunt amestecati. Doamna sta pe strada de peste 6 ani, nici nu imi aduc aminte de cand. Iarna se incalzeste pe strazi cu caiinii iarna. Este disperata saraca acum!

  3. si nu poate nimeni sa o ajute in nici un fel? nu putem sa ajutam si noi, oameni aflati la nevoie si cu suflet mare? ca suntem in prag de sarbatori….

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X