Sari la conținut
Home » Fanul blănos al trupei Metallica! Câinele care a fugit să se ducă la concert

Fanul blănos al trupei Metallica! Câinele care a fugit să se ducă la concert

Storm la concert, Sursa foto: KTLA

Fanul blănos al trupei Metallica. Câinii iubesc muzica la fel ca noi toți. Așa că nu o putem învinovăți pe cățelușa care s-a furișat din casa ei din Inglewood, California. Aceasta a dat buzna la un concert Metallica.

Câinele, Storm, locuiește în apropierea stadionului SoFi din Los Angeles. Faimoasa trupă de metal a susținut două concerte acolo la sfârșitul săptămânii trecute.

Duminică seara târziu, cățelul a plecat de acasă și s-a rătăcit până la stadion. Cumva, a intrat la concert.A prins chiar și un loc pentru a se putea bucura de ambianța tensionată a show-ului live al legendarei trupe.

La început, spectatorii au crezut că cineva a abandonat câinele. Într-o postare pe Facebook cu o fotografie a cățelușului, Fundația Animal Hope and Wellness a scris că era „în căutarea unei posibile familii adoptive”.

Organizația de salvare a raportat că câinele, despre care credeau că este un amestec Akita Shepherd, stătea în arenă „de ore întregi”.

Apoi, cățelul a fost dus la un adăpost local. Salvarea spera să scoată câinele „foarte prietenos și dulce” din adăpost și să îl plaseze într-o casă de adopție.

Fanul  blănos: Părintele a ieșit la înaintare

Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, Storm nu a fost abandonată. Husky-ul locuiește cu mama sa, Arizbeth Hurtado, vizavi de stadion.

Hurtado „a râs atât de tare când a văzut că stătea pe un scaun adevărat la concert”.

Hurtado a continuat să confirme că Storm este acasă și în siguranță. „Am aflat ceva nou despre ea”, a continuat ea. Femeia a spus că: „Se pare că este un mare fan Metallica care a decis să se strecoare afară pentru concert!”

Metallica vorbește despre fanul lor

Zgomotul generat de Storm a fost suficient de puternic pentru a atrage atenția celor de la Metallica. Trupa a dat un strigăt fanului lor blănos pe rețelele de socializare: „Poate ați auzit că un fan cu patru picioare ni s-a alăturat pentru #M72LA!. În ciuda rapoartelor contrare, prietena noastră Storm s-a furișat din casa ei adiacentă la @SoFiStadium și a ajuns la concert de una singură”.

Legendele muzicii au continuat: „După o noapte întreagă în care a asistat la spectacol cu familia ei #MetallicaFamily, Storm a fost reunită în siguranță cu familia ei reală a doua zi. Ea s-a distrat de minune ascultând melodiile ei preferate, inclusiv „Barx Æterna”, „Master of Puppies” și „The Mailman That Never Comes”, potrivit dogtime.

Ei au încheiat spunând: „Și în caz că vă întrebați, nu. Cu siguranță nu ar trebui să vă aduceți prietenii blănoși la turneul mondial #M72 World Tour. Dar acest câine cu siguranță și-a trait ziua.”.