Sari la conținut
Home » Faceți cunoștință cu pisicile universitare și cățelușa Lola! Trei animăluțe care au cucerit Internetul

Faceți cunoștință cu pisicile universitare și cățelușa Lola! Trei animăluțe care au cucerit Internetul

b365.ro

Din categoria necuvântătoarelor care grăiesc prin eleganță și clasă, am ales două figuri arogante îmblănite cu veleități de pledoarie în ”Drept Roman”. Studenții de la Universitatea de Drept sau cei care își caută materiale pentru diferite cursuri vor fi întâmpinați de două ”mustăcioase” care și-au ”mieunat” doctoratul în teze precum curiozitatea pisicească în Limbi Străine sau Drept. 

Cele două feline, pe numele lor academic ”Regele Vasile” suveranu” de la Litere și ”Restanța”, mâța aciuată în Palatul Facultății de Drept, țin seminarii și colocvii despre arta camuflajului și a ”manipulării”. 

Pisicile universitare

Încă nu avem syllabusul celor două entități academice, însă, avem o promisiune de programe de internship care au ca temă”cum să te tolănești pe un calorifer- o specializare cu triplă recunoaștere la cele mai prestigioase forme de învățământ superior din lume Miaubona, Miaubridge, și Miarvard.

”Restanța” sau pisica ”aciuată la drept” are blănița neagră și un motto pe măsură: ”You usually call me RESTANȚĂ but I’m actually Norocel”. Ce să mai Norocel este o adevărată vedetă în cadrul Universității din București.

Pe holurile facultății de Litere domnește într-un mare stil ”motanul Vasile, ”pisica cu sânge albastru”. Pisica este atât de iubită încât a fost cooptată în echipa de conducere.

De astăzi, Facultatea de Litere are un nou decan, primul desemnat din cadrul Departamentului de Științe ale Comunicării: conf. dr. Cristina Bogdan. PS: Motanul Vasile rămâne, firește, în echipa de conducere”.

Vasile poate fi găsit pe Instagram. Adoră să pozeze și să posteze pentru publicul său numeros.

Povestea cățelușei Lola

O altă poveste impresionantă este cea a cățelusei Lola. patrupedul a devenit sufletul pereche canin al stăpânei ei, Veronica Soare. Ea spune că Dumnezeu i-a trimis-o pe Lola.  

 ”Uneori cred că în ziua în care ne-am găsit pe lume Dumnezeu a zis: ia stai, fata mea, stai să îmi pun brațul în jurul tău cu un câine!”.

Surprinzător sau nu. în 2014 Lola a devenit mămică, însă, puii ei nu erau câini, ci trei motănei negri. Lola a adoptat și alăptat patru pui de pisică pe care i-a îngrijit timp de șase săptămâni.

”Mereu spun că Lola e una din cele mai importante piese de domino din viața mea. Și că ea m-a salvat pe mine mai mult decât am salvat-o eu.”

Stăpâna Lolei spune despre cățelușă că i-a salvat viața în ultimii nouă ani. „Nu știu nici cum ar fi fost viața mea dacă în ziua aia nu aș fi decis să mă duc să iau taxi din stație și as fi comandat pe aplicație. Ce bine că am luat decizia aceea mică, dar atât de Mare. Unul din cele mai faine complimente pe care le-am primit a fost – băi, tu ești fix cum e Lola. Păi dacă eu sunt ca Lola I’m some kind of magic”.