De 4925 Vizualizari

Fă cunoștință cu cel mai POPULAR și BOGAT câine din lume!

Are 1,5 milioane de fani, iar stăpânul lui este fondatorul Facebook

Îl cheamă Beast (lb. En. Bestia) și este ”copilul” cuplului Priscilla și Mark Zuckerberg. Fiind ”puiul” unora dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, evident că are niște ”avantaje” uluitoare:

În primul rând, câinele din rasa Ciobănesc Unguresc, în vârstă de doi ani, are propria pagină de Facebook, administrată de Zuckerberg personal. Pe această pagină, un milion și jumătate de oameni îi urmăresc zilnic pozele și îi fac urări, dedicații muzicale, postează imagini cu flori, iar cei mai răutăcioși dintre fani îi pun poze cu pisici!

În al doilea rând, pozele puse de mămica lui, Priscilla, vorbesc de la sine despre viața luxoasă pe care o are Beast: Oricând are acces în toate birourile sediilor Facebook, unde a făcut și pipi de multe ori, are sofer personal, majoritatea jucăriilor sunt personalizate cu numele lui și a cunoscut mai multe vedete de Hollywood decât oricare alt câine!

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X