Este strigător la cer. De ce să îți iei o pisică dacă vrei să o omori? Un adolescent încearcă să scape de pisică într-un mod halucinant. Acesta încearcă să înece pisica în vasul de toaletă. Momentul s-a viralizat pe mai multe grupuri de animale de pe Facebook.

În înregistrare, adolescentul, se distrează de minune în timp ce trage apa peste pisica închisă în vasul de toaletă.

Fiind filmat probabil de unul dintre prieteni, băiatul împinge cu forța pisica în WC, se așază pe capac, râde și trage de mai multe ori apa.

La un moment dat, mieunatul disperat al pisicii începe să-l enerveze. „Taci, mă, dă-te-n m***ii mă-tii, mori”, exclamă extaziat adolescentul, potrivit evz.ro.

Din nefericire, astfel de episoade au loc frecvent. Mulți oameni, indiferent de vârstă, se filmează când  chinuiesc animalele sau când își întărâtă câinii  să omoare alte animale. Un caz asemănător a avut loc în Argeș.

Un tânăr din localitatea argeşeană Bughea de Jos, s-a filmat când şi-a asmuţit câinele să omoare un alt câine.

„Din verificările efectuate de poliţişti până în prezent a rezultat că protagonistul filmării, un tânăr de 22 de ani din comuna Bughea de Jos, s-ar fi filmat singur, posibil în cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce asmuţea un câine pe care îl deţinea asupra unui alt câine, inert, care era prins într-un laţ. Fapta a fost sesizată în cursul lunii martie 2020, pe parcursul stării de urgenţă, de către proprietarul celuilalt câine care apare în filmare”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

„De asemenea, de la momentul sesizării până în prezent, precum şi anterior momentului la care a fost formulată plângerea, nu au mai existat sesizări cu privire la alte fapte de asemenea natură care să îl privească pe tânărul în cauză. Astfel de fapte sunt verificate cu atenţie, iar aspectele rămân în atenţia poliţiştilor şi sunt avute în vedere şi în cadrul activităţilor pe care le desfăşoară ulterior”, precizează IPJ Argeş.

Sperăm că va fi înființat mai repede un departament pentru protecția animalelor, iar cei ce săvârșesc astfel de fapte să plătească.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da