De 1870 Vizualizari

El este un adevarat EROU! Imaginile vorbesc de la sine!

Galerie FOTO

Îţi dai seama că un om are un caracter admirabil atunci când vezi că acesta tratează cu respect vorice forma de viata. Se şi spune că e bine să judeci un om după cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egalii.

Când un ofiţer de armată a luat o decizie uimitoare atunci când doi soldaţi i-au adus în unitate o veveriţă aflată pe moarte. Nu doar că i-a salvat viaţa, ci a devenit şi cel mai bun prieten al rozătoarei.

Atenţie! Imaginile îţi vor topi inima!

officer-squirrelCând a văzut veveriţa pe jumătate moartă în mâinile celor doi soldaţi, acest ofiţer a decis să salveze bietul animal.

officer-squirrel2

La trei luni după ce a făcut acest gest deosebit, bărbatul şi-a dat demisia din armată şi acum lucrează ca taximetrist. Şi îşi ia veveriţa cu el oriunde se duce.

officer-squirrel3

A confecţionat chiar şi un pat pentru micuţa rozătoare!

officer-squirrel7 officer-squirrel8 officer-squirrel5 officer-squirrel6

Viaţa fără prieteni e foarte tristă şi goală. Şi cel mai interesant este că cei mai buni prieteni nu sunt mereu semenii noştri. Se poate spune că cele mai loiale suflete sunt cele ale… animalelor.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X