De 11374 Vizualizari

Ei sunt oamenii care s-au căsătorit cu animale!

Trăim într-o lume nebună, nebună, nebună!

 

Un studiu internaţional a concluzionat că o treime din femeile căsătorite îşi consideră animalul de companie un ascultător mult mai bun decât soţul, iar 14% au declarat chiar că şi-ar lăsa partenerul în favoarea câinelui! Şi, deci, nu mai e o surpriză faptul că din ce în ce mai multe personae aleg să se căsătorească… cu necuvântătorul din ogradă!

Înainte de toate, e bine de ştiut că în unele religii, căsătoria cu animale e permisă şi chiar atrage noroc de la zei sau alungă blestemele.

 

Bărbatul care s-a căsătorit cu un ponei (1998)

Vă mai amintiţi de showurile lui Jerrz Springer din SUA? La el în platou a fost prezentat americanul Mark Matthews, bărbatul care s-a căsătorit cu un ponei pe nume Pixel. A fost una dintre cele mai controversate ediţii a renumitei emisiuni, plusând în acea emisiune şi de intervenţia unei femei şi a unui bărbat care recunoşteau că au întreţinut relaţii sexuale cu câinii lor.

Sharon Tendler l-a luat de soţ pe Cindy, delfinul (2006)

4753975_f520

Marea Britanie. Femeia, atunci în vârstă de 41 de ani, a decis că jumătatea sufletului ei se ascunde în trupul unui delfin. Aşa că Sharon l-a luat “de bărbat” pe delfinul mascul pe nume Cindy, în Israel.

 

Domnul Tombe s-a căsătorit cu o capră pentru că a deflorat-o (2006)

În Sudan unele zone sunt uitate de civilizaţie, iar locuitorii au un comportament cel puţin primitive. Dovadă a stat “domnul Tombe”, care a fost prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu capra unui vecin. În loc ca autorităţile să ia măsuri logice, legea nescrisă l-a obligat pe dement să-l despăgubească pe proprietar, să se căsătorească imediat cu capra şi să o ia în grija sa. Zis şi făcut. Omul şi săracul animal au avut parte de o ceremonie şi suferinţa bietei fiinţe e lesne de înţeles că abia atunci a început.

 

Selva Kumar şi consoarta lui, căţeluşa Selvi (2007)

4753937_f260

New Delhi. Pe când avea 18 ani, Selva Kumar a concluzionat că suferă de un blestem greu de suportat. Imediat după ce a omorât doi câini, băiatul s-a îmbolnăvit şi a fost urmărit de ghinioane îngrozitoare, aşa că a cerut sfatul unui astrolog mediocru. Acesta l-a sfătuit să se cunune cu un câine şi relele se vor opri. Ceea ce a şi făcut. Selva a luat-o de soţie pe maidaneza Selvi şi a jurat să aibă grijă de ea toată viaţa.

 

Doamna Emily Mabou şi “bărbatul ei mai tânăr” (2009)

Emily Mabou (atunci în vârstă de 39 de ani) din Ghana, s-a căsătorit cu animalul ei de companie, un căţel negru în vârstă de 18 luni. Ea a declarat: “De atâta amar de vreme mă rog la Dumnezeu să-mi dea un partener care să aibă toate calităţile tatălui meu. Tata a fost bun, de credinţă, loial mamei mele şi niciodată nu a dezamăgit-o”, aşa că şi-a cerut în căsătorie câinele. Familia ei însă a simţit că femeia o se clatină pe scaunul raţiunii şi i-au sabotat nunta.

 

Uwe Mitzscherlich şi Cecilia (2010)

Uwe Mitzscherlich din Germania s-a căsătorit cu pisica lui, Cecilia, după ce medicii veterinari l-au anunţat că felina e grav bolnavă şi că nu mai are mult de trăit.

 

Joseph Guiso şi Honey (2010)

4753915_f260

Australianul Joseph Guiso (20 ani) s-a cununat “platonic” cu labradorul său, Honey, din dorinţa de a arăta lumii cât de importantă este căţeluşa pentru el. Sau cel puţin aşa şi-a scuzat derapajul.

 

Ngurah Alit a luat de soţie o vacă (2010)

Ngurah Alit (18 ani), din Bali, a fost nevoit şi el, ca şi “Donul Tombe” să se cunune cu vaca pe care a deflorat-o. Comunitatea crede că aşa se şterge păcatul acestui act îngrozitor. În anul 2010, vă vine să credeţi?

 

O fetiţă a fost indemnata să se mărite cu un câine (2011)

4762769_f520

India. Părinţii fetei au aflat de la un vraci că vor veni vremuri grele pentru familia lor. Singura soluţie, conform magiei din epocile apuse este ca micuţa de nici 6 ani să se cunune cu un câine. Acest act va neutraliza profeţia, conform credinţei lor.

 

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Camila Rodela spune:

    Inelul trebuie doar să o aducă pe Claudius. ea va fi normală cu inelul

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X