De 3256 Vizualizari

E numită „Grădina Morţii”. Animalele mor aici de foame şi din cauza mizeriei

Atenţie! Imaginile te pot afecta emoţional

  

 

În Indonezia există o grădină zoologică care chinuie animalele în cel mai crud mod. Se numeşte Zoo Surabaya oficial, dar oamenii o cunosc după denumirea de „Grădina Morţii”. Viaţa animalelor expuse acolo este un adevărat coşmar. Un coşmar care nu durează o viaţă întreagă, însă, deoarece 25 de animale mor în fiecare lună din cauza malnutriţiei şi a bolilor provocate de condiţiile improprii.

 nightmare-zoo2

Oamenii care vor să privească moartea lentă şi dureroasă a acestor fiinţe trebuie să plătească un bilet de circa un dolar.

Pagina oficiala Zoo Surabaya 

nightmare-zoo8

O anchetă făcută la această la Zoo Surabaya arată că animalele care mor devin mai valoroase aşa decât vii: pielea de leu sau de tigru este vândută pe piaţa neagră cu mii de euro.

 nightmare-zoo5 nightmare-zoo nightmare-zoo3 nightmare-zoo6 nightmare-zoo9 nightmare-zoo7 nightmare-zoo11 nightmare-zoo4 nightmare-zoo10

 

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Animalul spune:

    Îmi aduce aminte de zoo Băneasa acum vreo 15 ani. Azi lucrurile s-au schimbat în bine, s-au făcut ceva investiții și animelele sunt îngrijite, rămâne totuși problema spațiului impropriu și animale bătrâne care arată cam jalnic din cauze naturale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X