Sari la conținut
Home » După o viață plină de abuzuri, cățelușul aflat la un pas să moară de foame este salvat de un grup de voluntari!

După o viață plină de abuzuri, cățelușul aflat la un pas să moară de foame este salvat de un grup de voluntari!

După o viață plină de abuzuri, cățelușul aflat la un pas să moară de foame este salvat de un grup de voluntari!

Spiritul de luptător l-a ținut în viață în tot acest timp!

Ofiţerii de la Controlul Animalelor din Patterson, NJ, au fost alertaţi de situaţia unui câine, după ce vecinii s-au plâns că proprietarul îl ţine afară în condiţii grele, fără hrană sau apă.

„Un schelet de câine şi-a scuturat corpul subţire când salvatorii s-au apropiat”, a scris „Refugiul pentru animale Ramapo-Bergen”. „Apoi s-a prăbuşit din cauza efortului şi entuziasmului de a-i saluta pe cei care i-au venit în ajutor”.

Temându-se cu privire la sănătatea animalului, atât din cauza malnutriţiei, cât şi a stării precare a pielii, oficialii au învelit căţelul într-un prosop şi l-au transportat la Spitalul de Animale Oradell pentru investigaţii şi tratament.

Câinele era atât de slăbit şi sleit de puteri, încât nu putea sta nici măcar pe propriile picioare.

Pe drum, căţeluşul, pe care l-au numit Pax, a început să prindă speranțe cu privire la viața bună pe care o va avea. A stat două zile la clinică, unde a început să-şi recapete puterile, fermecându-i pe toţi cu spiritul său adorabil.

„Aproape că au uitat cât de bolnav era, pentru că trupul său fragil era acoperit de prosopul moale și confortabil”, a scris adăpostul. „Când au sosit și i-au îndepărtat prosopul, a început să se agite din nou. Era atât de fericit, dând energic din coadă – tot timpul cât cei din echipa de salvare au fost lângă, au avut lacrimi în ochi în timp ce îl priveau cum luptă pentru a trăi.”

După o viață plină de abuzuri