Sari la conținut
Home » După o lungă așteptare în fața spitalului, un cățel a înțeles că stăpânul său nu se va mai întoarce acasă!

După o lungă așteptare în fața spitalului, un cățel a înțeles că stăpânul său nu se va mai întoarce acasă!

  • de

După o lungă așteptare în fața spitalului, un cățel a înțeles că stăpânul său nu se va mai întoarce acasă!

Povestea emoționantă a unui patruped loial!

Loialitatea câinilor nu mai poate fi pusă la îndoială, însă de această dată, un patruped a fost în centrul unei povești cu totul emoționante. Labradorul pe nume Toto, din Argentina, a fost dus într-o zi la spitalul Pablo Soria din oraşul San Salvador de Jujuy pentru a-şi vedea prietenul cel mai drag, internat în acea unitate.

Însă, proprietarul său a încetat din viață, iar câinele a rămas loial în fața spitalului. El nu a vrut să părăsească locul pentru nimic în lume, așteptând cu nerăbdare să își vadă îndrăgitul proprietar.

După o lungă așteptare în fața spitalului

Animalul de companie s-a întors în locul în care îl văzuse pentru ultima dată pe iubitul său stăpân, probabil aşteptându-se ca la un moment să-l revadă. Rudele bărbatului s-au arătat dezinteresate de soarta patrupedului, luând decizia să îl abandoneze fără milă. Acum, Toto avea nevoie de o familie, căreia să îi fie în continuare loială.

Diverse asociaţii s-au implicat căutând o familie care să-l poată adopta şi oferi dragostea pe care o merită, după ce și-a pierdut fosta lui familie.