Sari la conținut
Home » După ce stăpânul a avut nevoie de intervenția ambulanței, un cățel decide să nu îl părăsească!

După ce stăpânul a avut nevoie de intervenția ambulanței, un cățel decide să nu îl părăsească!

  • de

După ce stăpânul a avut nevoie de intervenția ambulanței, un cățel decide să nu îl părăsească!

Loialitatea patrupedului a impresionat pe toată lumea!

Pentru Anderson Fechner Bahi, un cetăţean din Brazilia, imaginea unui mic cățel urcat pe bara de protecție a unei ambulanțe, i-a atras atenția. Toată lumea cunoaște loialitatea de care pot da dovadă animalele noastre de companie, însă, de această dată, următorul patruped a reușit să impresioneze pe toată lumea.

Anderson a observat o ambulanţă pe marginea unui drum venită să transporte de urgenţă un bărbat căzut. Prin urmare, când bărbatul a fost urcat în ambulanţă, câinele nu a vrut să se îndepărteze de omul pe care îl iubeşte cel mai mult, suindu-se pe bara din spate a vehiculului.

După câţiva metri, şoferul ambulanţei decide să oprească şi să-l ia pe simpaticul patruped înăuntru pentru a-l reuni cu stăpânul său.

O călătorie care s-a încheiat odată cu sosirea la spital, unde credinciosul prieten cu patru picioare aşteaptă cu răbdare şi îngrijorare revenirea stăpânului său de la camera de primiri urgenţe.

Din fericire, aşteptarea a fost foarte scurtă: după doar 45 de minute, bărbatul a putut părăsi spitalul în faţa căruia şi-a găsit îngerul cu patru picioare!

După ce stăpânul a avut nevoie