Sari la conținut
Home » După 14 ani petrecuți alături de o echipă de pompieri, un câine are parte de o ceremonie impresionantă!

După 14 ani petrecuți alături de o echipă de pompieri, un câine are parte de o ceremonie impresionantă!

După 14 ani petrecuți alături de o echipă de pompieri, un câine are parte de o ceremonie impresionantă!

Patrupedul s-a dovedit a fi un adevărat ajutor!

Angajaţii departamentului de pompieri situat în Iquique, Chile, au avut o experienţă cu totul deosebită. După paisprezece ani de convieţuire împreună şi multă dragoste, câinele negru a murit, iar pompierii i-au pregătit un rămas bun emoţionant pentru patrupedul lor iubit.

„Negro a fost unul dintre noi, un membru al acestei familii… Un moment foarte trist, însoţit de multă durere; ne-am luat rămas bun într-o ceremonie emoţionantă pentru că ne-am despărţit de unul dintre apropiaţii noştri, care a fost, de asemenea, o parte importantă a acestui departament”, a spus căpitanul despre câinele Negro, care a adus multă bucurie tuturor pompierilor care au slujit acolo.

Potrivit informaţiilor furnizate de pompieri, câinele a început să locuiască cu ei pe când departamentul era situat în altă parte.

„A sosit la prima noastră cazarmă şi, când ne-am mutat în locaţia actuală din Playa El Aguila, Negro a urcat în maşină şi a venit cu noi”, a spus căpitanul Jorge Tapia.

După moartea sa, câinele a primit onoruri, un priveghi şi o înmormântare demnă de un ofiţer de pompieri.

Câinele a primit, de asemenea, medalia „Pompierului onorific”.

„La o şedinţă extraordinară de ofiţeri, i s-a acordat statutul de pompier onorific, care este cea mai înaltă distincţie pe care o primesc pompierii noştri când împlinesc 14 ani în compania noastră”, a spus căpitanul Jorge Tapia.

După 14 ani petrecuți alături de pompieri